Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Сериалы
Екатерина |
oliana, подскажи, пожалуйста, сколько серий в 6 сезоне Домохазяек? Я посмотрела 12 серий, а есть еще у меня 6 серий 7 сезона. И как заканчивается 6 сезон? а то мне кажется, что 6 сезон как-то закончился без кульминации, или просто у меня не все серии
|
oliana |
Екатерина, правильно, в вас не всі серії Як це може бути такий серіал без кульмінації? СЕрій, якщо не помиляюсь, має бути 23, так що спробуйте ще пошукати Цей сезон дуже цікавий, не хочеться вам псувати задоволення від перегляду, розповідаючи все наперед. Але якщо треба - то можу Та все ж, краще докачайте до кінця, або подивіться он-лайн в блозі Майдімка
|
kitsunia81 |
а свои пять копеек вставлю про сериалы Вчера по Интеру начались "Сваты 4" всех 16 серий вроде, так сюжет не заморочливый. но сваты как всегда вытворяют. Сегодня с утра с малышом 1 серию посмотрели онлайн, ждем следующих
|
Екатерина |
Цитата | Цей сезон дуже цікавий, не хочеться вам псувати задоволення від перегляду, розповідаючи все наперед. Але якщо треба - то можу |
oliana, спасибо! Значит буду искать еще. Пока не надо рассказывать, если уж не найду, тогда Цитата | Вчера по Интеру начались "Сваты 4" |
kitsunia81, а мне больше нравится первая часть. Конечно, все остальные тоже смешные, но первая самая лучшая
|
kitsunia81 |
Цитата | kitsunia81, а мне больше нравится первая часть. Конечно, все остальные тоже смешные, но первая самая лучшая |
да первая супер, ну и вторая еще, а когда уже начинают сериалы сооружать, то просто надоедать начинает. Посмотрим что намутят
|
Екатерина |
oliana, я посмотрела весь 6 сезон Домохазяек. Он закончился тем, что Сьюзен переехали, а в их дом вселился Пол Янг (или как его там зовут?) А вот еще такая интрига там - детей у кого-то поменяли или что? Расскажи, пожалуйста, а то не дождусь 7 сезона
|
oliana |
Екатерина, вибачте, що не ввідразу відповіла. Так, серіал закінчився тим, що Сьюзен виїхала, повернувся Пол Янг, і про підміну дітей буде буквлаьно в першій серії сьомого сезону. Але так повільно ті серії виходять, зараз тільки на девяту чекаємо, а остання прогнозована десь в квітні (маю на увазі, остання цього сезону) Так що якщо вам цікаво, можу і розповісти, але не хочеться псувати вам "апетит":) На торнетах ці серії вже викладені
|
Екатерина |
Цитата | Так що якщо вам цікаво, можу і розповісти, але не хочеться псувати вам "апетит":) |
oliana, очень интересно. ТОлько по поводу детей поменяных расскажи а остального дождусь
|
oliana |
Значить таке: діти поміняними виявились у Габі і Карлоса - їхня донька Хуаніта насправді виявилась підміняною на іншу дитину. Правду кажучи, щось не пригадаю навіщо це зробила та медсестра, треба буде переглянути... Вони знайшли ту сімю, де живе їхня донька Грейс, і там такі перепитії, вони подружились, але та сімя - біженці, і якраз в девятій серії, яку я щойно проглянула, вони втікають з Грейсі
|
Екатерина |
Цитата | Значить таке: діти поміняними виявились у Габі і Карлоса - їхня донька Хуаніта насправді виявилась підміняною на іншу дитину. Правду кажучи, щось не пригадаю навіщо це зробила та медсестра, треба буде переглянути... Вони знайшли ту сімю, де живе їхня донька Грейс, і там такі перепитії, вони подружились, але та сімя - біженці, і якраз в девятій серії, яку я щойно проглянула, вони втікають з Грейсіsad.gif |
Спасибо. Что-то я вообще не припомню, чтобы раньше говорили о подмене. Это, наверное, специально придумали для продолжения сюжета
|
oliana |
Про це сказали в останній серії шостого сезону. А тут в сьомоому фактично з першої серії це вже все розвязалось. Алеосновна сюжетна інтрига з іншим повязана Можу ще розказати Якщо треба
|
Екатерина |
Рассказывай! Интересно жуть. А то пока дождусь всех серий 7 сезона
|
oliana |
Екатерина, то ти все-таки збираєшся чекати, поки вони всі вийдуть? В мене терпіня не вистачає. З чоловіком діжуримо, щоб бува не пропустити, обовязково дивимось разом, а вона переважно вночі зявялється. Я йому сьогодні "зрадила" - сама подивилась, бо він ранесенько поїхав до батьків Але не признаюсь Тут всього атк не розкажеш, там багато всього, скажу так: цього разу ті серії,я кі вийшли, багато емоцій викликають, і сміятись є з чого, а сьогодні всплакнула парочку разів То про кого вам почати розказувати?
|
Герань |
oliana зацікавила ти мене. Тепер буду чекати, віповіді Екатерина , що вона на твоє питання відповість, про те що саме вона хоче почути. Бо я така , що мені все розповідай . Я тако ж така що не можу дочекатись наступної серії, коли серіал мене цікавить.
|
oliana |
Люблю я його Але як подумаю, що сезон десь аж в квітні закінчиться - ще більша нетерплячка бере. Пригадую здається в пятому сезоні вони зняли 10 серій (в десятій ураган був) і все - на місяць чи на скільки там в них канікули Ото ми вже мучились, прям ломка
|
Герань |
Ох oliana я сейчас четыре сериала из инета качаю, они выходят где-то по одной серии в неделю. Одну серию посмотрю, и уже следующую жду. Вот когда их досмотрю, может и до "Домохозяек" дело дойдет. А пока только на тебя надежда - что ж там дальше будет?
|
oliana |
Значить атк: Пол янг повернувся, але не сам - з дружиною З нього зняли обвинувачення, Феліцію Тілман зупинили, коли вона їхала без прав, коротше, ця ситуація розрулилась на користь янга, хоч він і вбив Марту Хуберт (паиятаєте?) Феліція Тілман - це її сестра, яка інсценувала своє вбивство, відрізавши собі пальці і підсунувши їх Полові. Але Все це викрилось, коротше, Пола звільнили. ОЙ, ну не можку писати, як ви це все дивитись потім будете?
|
Герань |
oliana Да думаю хватит, и так понятно что там закручено-заверчено, интриги разгораются, страсти распаляются . Цитата | ОЙ, ну не можку писати, як ви це все дивитись потім будете? |
Мне то может и не чего, но не будем другим малину портить . Дякую
|
Екатерина |
oliana, спасибо пока на этом. В принципе понятно, что поднимают старые истории и будут от них плясать. Подожду выхода всего сезона, а потом буду смотреть. Не люблю смотреть по одной серии в неделю и ждать следующую.
|
oliana |
Екатерина, я б так не змогла, якось так цікаво, а вже коли щось десь прочитала, що було, чим закінчилось - інтерес пропадає А я з тих, хто обовязково почитає, не можу пропустити якусь новину про улюблений серіал. А зараз мабуть ще сценаристи самі не до кінця знають, чим закінчиться
|
Екатерина |
Наконец-то дождалась продолжения "Интернов". Как всегда Быков чудит, Варя влюбилась в Быкова - ходит млеет от него Ну а Лобанов есть Лобанов, в своем репертуаре
|
Cвета |
Я как то не очень люблю эти сериалы((((Так иногда некоторые смотрю.Очень нравяться Сваты.Правда когда была поменьше любила смотренть Зачарованые,Скорая помощь)))
|
Polinka |
"Зачарованные" мне тоже нравились. Любила рассматривать как эти барышни одеваются.
|
oliana |
Ага, якось цікавіше, коли динаміка якась є, весь час одні і ті ж серї якось вже і не смішно. Я про Інтернів А Зачаровані - це "Всі жінки відьми" по-українськи? Три сестри, Пейд, Прю, Пайпер? Чи то інший серіал?
|
Герань |
oliana да это один и тот же сериал, про трёх сестёр. Просто кто как перевел в своё время.
Это сообщение отредактировал Герань - 30.12.2010 - 15:44
|
oliana |
Герань, дякую. Я зараз їх не дивлюсь, хоча дивилась багато років - ах, молодість. Я зараз на ВГераньйдушних домогосподарок підсіла (це вже всі знають ) І з нетерпінням чекаю - вже наступного тижня продовження буде. Що ж там сценаристи нафантазували? Орсон повертається чомусь...
|
Герань |
Цитата | Когда только первый раз он шел смотрела, нравился мне Кол |
Это цитирую саму себя, про сериал "Зачарованные". Мне он нравился когда-то, но потом они какую то "муть завели", чем дальше, тем больше, а потом переросла его уже, не так интересно стало. oliana у моих сериалов перерыв до февраля, думаю фильмы какие посмотреть, теперь и на них время есть
|
oliana |
Герань, дійсно, там серіал цікавий до того часу, поки Прю жива, а те що далі - то вже відчувається, що як наплели, то наплели. І чим далі - тим гірше. Особливо засмутили мене стосунки Пайпер і Лео, ну блін, напридумували. Я толком то і не вїхала, що вних сталось, але все-одно, якась дурня
|
Герань |
Цитата | там серіал цікавий до того часу, поки Прю жива |
oliana я то же так думаю, а потом все хуже и хуже. Думаю в сериалах главное вовремя остановится, а то здесь и без того фантастический сюжет начали утяжелять дополнительными сложностями.
|
oliana |
Герань, в багатьох інших серіалах так також роблять От дивились ми з чоловіком Зачароване кохання (Колдовская любовь). Задум такий цікавий був, планувалось 60 серій, а побачили, що люди дивляться -ще там 60 доліпилию. І в результаті якесь таке розчарування, ми вже там плювались і обіцяли більше серіалів н едивитись Это сообщение отредактировал oliana - 30.12.2010 - 16:53
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|