Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Зірка + Зірка
Екатерина |
Цитата | Хто дивився - як там дал розвиваось, кого погнали? |
oliana, я смотрела. К моему огромному сожалению ушли Гришко-Писанка На голосование вышли три пары, жюри оставили Писаренко-Кричевский , а зрители оставили Дорна-Фролову. Если еще и победителями сделают Писаренко-Кричевский, ну это будет позорище. Они же не поют, только дурачатся. А сильные пары выбывают
|
oliana |
Екатерина, дивно, дуже дивно! Як же це так. вони ж були фаворитами на поротязі всього часу! Мені також той плоский гумор Кричевського-Писаренка зовсім не по душі... Ну і Білик-Звєрєв - це аткож нічого крім епатажу. А Фролова своєю пошлістю вже всіх дістала! Тепер навіть не знаю - чи мені цікаво, чим закінчиться, чи ні
|
Екатерина |
Цитата | Тепер навіть не знаю - чи мені цікаво, чим закінчиться, чи ні |
Да я тоже смотрю шоу "одним глазом". Нормальных пар нету уже. За Буйнова вообще стыдно - не знает слов ни одной песни, да и не поет вообще. Как он пел в "Веселых ребятах"???? Одна Инна молодец - распелась
|
oliana |
Екатерина, ага, Інна так співає, що якось аж дивно, видно здібна дівчина. Або так на критику реагує, не забивається в куток, і не озлоблюється, а стає кращою. Це гідне похвали, молодець дівчинка
|
oliana |
Чеала, що в цій темі вже знайду інформацію про переможців А тут глухо Розказуйте, хто там переміг? Бо я почала дивитись, і як завжди, не додивилась Останнє що бачила, як Логінов з Сєдоковою співав
|
Екатерина |
Цитата | Розказуйте, хто там переміг? |
oliana, победили Дорн-Фролова. Билык и Зверев всю программу выясняли отношения - то у них любовь, то не любовь. В концерте учавствовали все пары, исполняли свои лучшие номера. Еще на Новый год будет новогодний выпуск программы.
|
oliana |
Також вже кінцівку он-лайн подивилась. Якщо чесно - я чогось не здивована, але я б хотіла результату іншого. Мені здається, що справедливішим було б віддати переогу Писанці-Гришко. Але знову ж, це було б надто передбачувано. Тому вирішили організатори ще трохи народ потомити
|
Sunlike |
Дивилась вчора "Зірка +Зірка2", але не все, воно довго йде от і відволікалась. Десь Могилевську поділи. Є гарні пари, На диво сподобався номер Агутіна. Рибак ляля, а от номер мені не дуже. Ламу щось теж не дуже поняла.
|
oliana |
Sunlike
Цитата | Дивилась вчора "Зірка +Зірка2" |
ото, блін, а я не подивилась Розкажіть хто там участь бере? Бо в рекламі бачила, що і Логінов і Сєдакова ніби мелькала? Тобто попередні учасники
|
Sunlike |
Цитата | Логінов і Сєдакова ніби мелькала? |
з попередніх тільки вони. Ще згадала Не Ангели з якимось російським актором, Козловський з Доною Борисовою - це якась трагедія! Треба буде подивитись повтор, тільки не знаю коли.
|
oliana |
Sunlike
Цитата | Треба буде подивитись повтор, тільки не знаю коли. |
Будеш знати - напиши, будь ласка. Я шукала он-лайн - нема Хотілось би подивитись А чому саме їх залишили? І скільки пар?
|
Sunlike |
Повтор у суботу в 15.40.
|
oliana |
Sunlike
Цитата | Повтор у суботу в 15.40. |
Дякую, вже і онлайн зявилось, і повтор А я все-одно не маю часу подивитись
|
oliana |
Дивилась сьогодні "від корочки до корочки". Є пари, які сподобались, є такі, які взагалі не сподобались. Чомусь не подобається мені Олена Воробей - не переношу я її награності в всіх цих шоу. Андрєєва підставляє конретно. А от хто сподобався - то це Рибак, і тріо з "Неангелами" Ну і ще якось напрягає вічне недовольство Потапа
|
Sunlike |
І мені Воробей не подобається, думаю пари які мали вилетіти були вибрані справедливо.Віктор Логінов з нової сторони себе показує, такий чутливий уважний. Ще подобається пара з Соколовим( вроді так), а що з ним за Каша? А ще подобається Оля ПОлякова, чого не чекала.
|
Екатерина |
Тоже начала смотреть это шоу. Уж лучше бы ведущей оставалась Могилевская, потому что эти два клоуна Вася-Ваня - черти что и сбоку бантик. Один вопрос - зачем снова взяли Седокову? Ведь ее можно похвалить только за красивое платье. Жаль Логинова, ведь он действительно старается. Пока трудно сказать кто из пар нравится мне. Наверное пара Соколова и Сальцовой. Но здесь нравится Соколов.
Цитата | а що з ним за Каша |
Есть группа украинская "Крихітка Цахес", так вот она там солистка, она принципиально не поет на русском. Sunlike, а кто из пар вчера выбыл? А то я вчерашний выпуск не смотрела
|
Sunlike |
Цитата | Есть группа украинская "Крихітка Цахес" |
Я по голосу трохи впізнавала, а зовнішність її не знала. Вчора ніхто не вибув, жюрі їх пожаліло. Номінанти були пара з Воробей іпара з Фаготом. Ведучі мені теж не подобаються. Найкращою ведучою мені колись була Тіна Кароль.
|
oliana |
Цитата | Вчора ніхто не вибув, жюрі їх пожаліло. Номінанти були пара з Воробей іпара з Фаготом. |
Сьогодні ще раз частину тої програми продивилась. В принципі логічно, що пожаліли, як не як - одна пара вже й так вибула Тим не менше, Потап з своєю строгістю вже просто дратує
|
Sunlike |
Дівчата хто з пар вилетів у понеділок? Я тільки кінець пропустила, догадуюсь, що це Каша з Соколовим, але все ж може бути.
|
Екатерина |
Цитата | Тим не менше, Потап з своєю строгістю вже просто дратує |
oliana, и не говори! Потап ставит из себя такого знатока музыки! Пытается что-то умное сказать, а не получается.
Цитата | Дівчата хто з пар вилетів у понеділок? Я тільки кінець пропустила, догадуюсь, що це Каша з Соколовим, але все ж може бути. |
Sunlike, да, выбыл Соколов! Он мне очень нравился в этом проэкте. Пару ему дали не ахти, то петь не буду, на русском петь не буду. Раздражает Воробей! Выпенидривается, слов не знает.
|
Sunlike |
Вчора ніхто не вибув, пожаліли Рибака, де ж такого красуня виганяти, хай собі миряться. Але як на мене номер був класний. А найбільше мені запам'ятався цей жахливий костюм Василіси Фролової, аж дивитись було неприємно, з смаком в неї проблеми
|
Екатерина |
Цитата | Вчора ніхто не вибув, пожаліли Рибака, де ж такого красуня виганяти, хай собі миряться. Але як на мене номер був класний. |
По-моему тоже, они хорошо выступили. И номер хороший, и Катя пела хорошо. Так жюри сначала оценили низко номер, а потом говорят что это достойная парп остаться. Это жюри не поймешь, если Воробьева-Андреев и Лазарева-Агутин забыли слова, то это супер, зато как выкрутились. И какую-то пару они ругали за несколько песен в номере, а только Агутину с Лазаревой это можно. А Потап ну такой виртуоз музыки, аж страшно. Я теперь смотрю только номер и результаты в конце, а весь треп пропускаю.
Цитата | А найбільше мені запам'ятався цей жахливий костюм Василіси Фролової, аж дивитись було неприємно, з смаком в неї проблеми wacko.gif |
Страшилище. Она мне в этой короне напомнила рекламу, в которой сперматозоиды бегали по городу.
|
oliana |
Цитата | Страшилище. Она мне в этой короне напомнила рекламу, в которой сперматозоиды бегали по городу. |
А я то думаю, що там такого знайомого в ній!:) Не подобається, що є пари, які завоювали вже собі позицію фаворитів, а є такі, які вже з перших програм лузери. От чого Рибак там - хоч вбий -не розумію! Співає він дуже гарно! А Воробей - кривляка, жах якийсь, мені здається - вона сама себе не любить
|
Sunlike |
Вчора багато номерів було класних. Чоловічий дует спів "Родіна", дуже сподобалось. Але я кінець не бачила, хто там вилетів. І що там Рибак в кінці натворив? Про нього стільки всього наговорили, хлопець з невинним личком і черствий всередині, аж не віриться.
|
Екатерина |
Цитата | Чоловічий дует спів "Родіна", дуже сподобалось |
Мне тоже очень понравилось. Люблю эту песню, да и спели ее хорошо - без выделываний особых. На Рыбака жалуется Катя Кузнецова, что он не принимает ее слова, и в их паре есть только слово Саши. А тут на вылет попали три пары Кучера-Стоцкая, Горобченко-Неангелы, и по-моему Фагот-Калатай. Жюри спасли Кучера-Стоцкая, а зрители проголосовали против Горобченко-Неангелов. А тут Рыбак возьми и скажи, что он уходит вместо их. Катю не спросил, она в шоке, но согласилась. Ну вот так - Рыбак ушли, остались Неангелы-Горобченко
|
Sunlike |
Да, Рибак розчарував, а я думала, що вони переможуть. Не думаю, що там Катя винна, просто мабуть Рибак не був готовий. Мені виступ НеАнгелів не був найгіршим, добро, що залишились і стараються вони дуже.
|
Екатерина |
Цитата | Мені виступ НеАнгелів не був найгіршим, добро, що залишились і стараються вони дуже. |
А мне показалось, что вчера они уж через чур переборщили.
Цитата | Да, Рибак розчарував |
И меня тоже, их пара с Катей мне очень нравилась
|
oliana |
Цитата | Да, Рибак розчарував, а я думала, що вони переможуть. Не думаю, що там Катя винна, просто мабуть Рибак не був готовий. |
Пригадуєте, на котромусь шоу так зробила Анастасія Приходько? Він прекрасно відчував, що журі його виступи оцінює не надто високо. Цілком можливо, що його, переможця Євробачення, поперли б через тиждень-другий, а йому б це було дуже образливо. От він і вирішив - піти "красиво":)
|
Sunlike |
Сьогодні пішли Фагот і Дана. Були з Не Ангелами в номінації. Якось так очікувано йде пара за парою. Наступними мабуть підуть НеАнгели чи Віктор Логінов, хоча він мені дуже-дуже імпонує. Мені особисто не подобається Воробей, а її тримають.
|
oliana |
Sunlike
Цитата | Сьогодні пішли Фагот і Дана. Були з Не Ангелами в номінації. Якось так очікувано йде пара за парою. Наступними мабуть підуть НеАнгели чи Віктор Логінов, хоча він мені дуже-дуже імпонує. Мені особисто не подобається Воробей, а її тримають. |
Фагот і Тала? чи таки Дана? бо я якраз не додивилась. І не бачила,к оли Біличка Потапа цілувала... І мені Воробей дуже не подобається, ну противна тьотка, труба Нащо та Віка з Неангелів з нею цілувалась?
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|