Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Зірка + Зірка
Екатерина |
Цитата | вчора вигнали Бронюка Але я цього разу також згідна з суддями - вони гірше підготувались, ніж інші. Бронюк мені сподобалось як заспівав, Семенович - слабенько. БУв варіант між ними і Віагрою з Астаховим - Віагра також абсолютно ніякий номер підготувала, взагалі ,я кийсь дурацький.Сподобалось,я к Харчишин виступив. Ну ось і все в двох словах |
Понятно. Да и мне Бронюк-Семенович нравятся больше чем Виагра-Астахов. А что пели Каменских-Берсенева?
|
oliana |
Екатерина, вчора тема програми була "народні пісні". Берсєнєва була росіянкою, Каменських - українкою Співали пісню якусь спільну - та по-українськи, та - по-російськи. Коротше, без сто грам не обійтись Назагал - непогано
|
Екатерина |
oliana, вчера смотрела выпуск? Выпровадили Панина и Сати. А выбирали между ними и Верником-Астафьевой. Уж лучше бы ВЕрника уже отправили домой. А от выступления Билык-Зверев я в шоке. Не поняла к чему эта сценка была разыграна Не дошел мне их креатив. Как всегда порадовали Каменских-Берсенева и Гришко-Писанка
|
oliana |
Екатерина, і мені сподобались ті пари, які і вам! І також очікувала, що виженуть Верніка-Астафьеву. Хоч мені і подобається вона, але від нього тошнить, прям зненавиділа його в цьому шоу, хоча раніше нічого особливо до нього і не відчувала Шкода Паніна, навряд чи він справді на зйомку полетів, напевне образився на журі за едолугі коментарі. І Саті була в шоці -вона завжди атка щира, а тут така посмішка натягнута, здавалось, зараз сльози бризнуть
|
Екатерина |
Цитата | Шкода Паніна, навряд чи він справді на зйомку полетів, напевне образився на журі за едолугі коментарі. І Саті була в шоці -вона завжди атка щира, а тут така посмішка натягнута, здавалось, зараз сльози бризнуть |
Точно. Жюри не понять, то им нравится такой бред как Билык-Зверев, то хаят в принципе не плохое выступление Панин-Казанова. И еще я заметила, что Виагра-Астахов попали в немилость к Лайме
|
Sunlike |
Зірок аж дуже багато і кожен раз шкода як хтосьвилітає. А що буде блище до фіналу, коли залишаться найсильніші, страшно уявити. Шкода що я пропустила виступ Білик А ще мені з тим голосуванням глядачів не дуже подобається, нема тої інтриги і масштабів, хоча менше грошей в людей вициганюють
|
Екатерина |
Цитата | Шкода що я пропустила виступ Білик |
Sunlike, ну ты ничего не пропустила. Зверев был в образе гламурного шахтера, Билык в образе какой-то инопланетянки. Вот она на протяжении всей песни шла к нему и подарила ему "космическое" сердце А пели песню Преснякова "Ты скажи, ты скажи" ("в тот же день, а не завтра, лучше ласковой лжи беспощадная правда")
|
oliana |
Sunlike, згідна з Екатериною, що нічого особливого ви не пропустили - Білик,я к Білик, Звєрєв як Звєрєв. Нічого особливого, але коментарі журі знову переконали, що ця пара серед фаворитів шоу. Я б не сказала, що вони кращі за тих же Саті і Паніна, але мабуть така домовленість. Чула, що зірки самі ж доплачують за те, щоб не вилетіти в перших частинах шоу - це ж типу як визнання того, що вони не цікаві для публіки
|
Екатерина |
Вчера ушли Виагра и Астахов, совершив благородный поступок - ушли вместо Каменских-Берсеневой. Да и правильно, выступление Виагра-Астахов было как-то не очень. Да и вообще, вчера вечер был не ахти. Понравились только Писанка-Гришко. Ну о Звереве с Билык я молчу - как всегда непонятный мне "эпатаж"
|
oliana |
Екатерина, о. а я додивилась, як вигнали Берсєньєву і каменських, та й пішла в ванну Так і думала, що їх вигнала, якб ви не написали, то і не знала би. А що так ВіаГра собі придумала? Якщо чесно, то з їхніх виступів можна сказати, що вони взагалі найслабші були, і серед тих, хто вже вилетів Це мені так здається
|
Екатерина |
Цитата | А що так ВіаГра собі придумала? |
oliana, они сделали такой типа благородный жест, решили уйти вместо Берсеневой-Каменских. Видимо побоялись, что уйдут следующими, а так - остались героями, пожертвовали собой ради другой пары
|
oliana |
Екатерина, і правильно зробили -не найкращі вони, мені більше подобались навіть ті, хто вилетів. Чомусь ВіаГра жодного разу нічим не вразила. Але, як кажуть, на смак і колір фломастери різні Цікаво, що ж там вже сьогодні буде?
|
Екатерина |
Цитата | Цікаво, що ж там вже сьогодні буде? |
Ну наконец-то выпровадили Астафьеву и Верника! Вчерашнее выступление - это просто вынос мозга. Я думала, она хоть свою песню споет, но даже этого не случилось. Удивили Билык-Зверев - просто вышли, без всяких выкрутасов, просто спели и к слову, не плохо спели. Понравились Каменских-Берсенева, Писанка-Гришко, Будин-Харчишин. Очень не понравилась самодеятельность Писаренко и Кричевского
|
oliana |
А я знову не подивилась Нічого, тепер в он-лайні без реклами подивлюсь Так, Вернік-Астафьева облажались по повній програмі. Таке враження, що взагалі незнайому пісню співали Ніби перед концертом її вперше почули
|
kievlyanka |
А мне очень нравится это шоу, пытаюсь смотреть не пропуская, каких либо любимчиков или явных фаворитов у меня нет. Как по мне то лучшее выступление, или точнее постановка была на тему "Вий". Бывают более или менее интересные номера. Но это все дело вкуса.
|
Екатерина |
Вчерашний выпуск мне понравился за исключением голосования. Зачем было оставлять Кричевского и Писаренко? Ну не самые они лучшие певцы, больше выделываются, чем поют. Опять же понравились Писанка и Гришко Не перестают удивлять
|
Екатерина |
Ушла одна из моих любимых пар Берсенева-Каменских. Так жаль! Лучше бы Билык-Зверев ушли. Выступлением порадовали Гришко-Писанка и Будина-Харчишин - так приколно обыграли Аватар под песню Носкова. Ну как всегда Буйнов испортил песню. А без Сердючки в жюри скучно
|
Екатерина |
Эх, жаль, что из шоу добровольно ушли Будина и Харчишин Ну не понятно мне, что хорошего в выступлениях Кричевского-Писаренко и Билык-Зверева???? Ну о Буйнове я вообще молчу - ко всему своему ужасному выступлению он еще и с растегнутой ширинкой вышел Опять таки порадовали Писанка-Гришко. Думаю, они и должны стать победителями
|
oliana |
Екатерина, я тепер і Зірку+зірку дивлюсь одним оком. Все, не втримали вони моєї уваги А тепер і Харчишин пішов - взагалі майже ніхто мені не подобається. Щось та програма втраьтила свій колорит, "Две Звезды" були значно кращими, я їх завжди дивилась до кінця
|
Екатерина |
Цитата | Екатерина, я тепер і Зірку+зірку дивлюсь одним оком. Все, не втримали вони моєї уваги |
oliana, и так же это шоу теперь смотрю. Бред уже полнейший. Если они еще победителями сделают Кричевского-Писаренко или Билык-Зверева - это вообще уже финиш будет
|
Екатерина |
Во вчерашнем выпуске порадовали практически все пары - выступления были хорошие, оригинальные. Как следствие этого - остались все пары. Только Буйнов в образе мачо, больше мне напоминал чмо
|
oliana |
Як добре, що ви написали про результат програми вчорашньої Я дивилась майже все, але якраз не побачила кого виштурляли. Якщо чесно - якось дратують ті передачі, де нікого не виганяють, вже вони переборщили з цим, в кожному шоу цей момент повторюється
|
Екатерина |
Цитата | дратують ті передачі, де нікого не виганяють, вже вони переборщили з цим, в кожному шоу цей момент повторюється dntknw.gif |
oliana, ты права. Ну жюри просто не могло поставить участникам за исполнение своих песен плохие оценки. И давай уже на "ты"
|
oliana |
Екатерина В мене це вічна проблема перейти на 2ти", а ще довго "викаю"№, з мене вже сміються в деяких інстанціях Переходимо на "ти", а я далі така офіційна Звісно, не могли за свої пісні ставити погані оцінки Але почсни мені, що тобуло за ноу-хау- Руслани і Гришка. В мене чоловік прийшов додому з чужим котом, пожалів його, то я там пішла виясняти обставини,я к йому на таке розуму вистачило І пропустила мяукання, точніше, чия ж то пісня була?
|
Екатерина |
Цитата | Але почсни мені, що тобуло за ноу-хау- Руслани і Гришка. |
Это "мяуканье" было из репертуара Таисии Повалий. Хотя я такого и не помню.
|
oliana |
Екатерина, я думала, що то вони по-приколу сказали, що підготували пісню Повалі й і Баскова. І я щось такої не пригадую пісні Коротше, може воно і для цінителів опери має велику смислову нагрузку, але не для таких як я Щось я тут особливої естетики не відчула. Іншими словами, креатив - це добре, але що забагато - то вже не добре
|
Polinka |
Я передачу эту не смотрела, но про мяуканье свои пять копеек вставлю. Есть у Россини шуточная пъеса "Кошачий дуэт", певицы всю дорогу мяукают под музыку. Повалий ее пела, помню. Гляньте на youtube, сама Монсерат Кабалье не постеснялась мяукать.
|
oliana |
Polinka, о, а я про що? Я повний невіглас в опері і в такому подібному Ще там такі як "Памяті Карузо" знаю, і ще там що попопулярніше... А про "мяукання" не знала Ото валянок Раз мявкала сама Монсерат Кабальє - значить все нормально)
|
Polinka |
oliana,
|
oliana |
Ото дивилась, дивилась сьогодні - і не додивилась! Закінчила на Писаренку з Кричевським, коли вони свою другу пісню співали. Хто дивився - як там дал розвиваось, кого погнали? ДУже сподобалась цього разу Інна Циммбалюк - виспівалась!
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|