Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Угревая сыпь, прыщи.
tory |
Недавно нашла такую интересную информацию, оказывается место на лице на котором чаще всего у вас появляются прыщи расскажет о том, какой у вас больной орган, вот его то и нужно лечить чтобы прыщи не появлялись.
|
kitsunia81 |
читала в блогах как девочка с помощью масок из черной глины и нанесения миндального масла после маски избавилась от прыщей, но еще она писала что доктор ей прописывал почиститься с помощью активированного угля Пить 1 неделю, никак не больше, 1 раз в день. Норма 1 таблетка на 10 кг веса т е если вес 60 кг то надо выпить 6 таблеток.
|
juliapsiholog |
А у меня высыпания пропали после рождения дочери
|
kitsunia81 |
а у меня ни фига, наверное не от гормонального фона высыпает а от проблем с ЖКТ, гораздо лучше стало после медовой воды по утрам
|
kitsunia81 |
нашла рецепты от пятен после прыщей. Такая проблема многим знакома и дискомфорт от нее не меньше чем от прыщей. 1. Хорошо помогает убрать красные пятна от прыщей маска из зеленой глины с добавлением эфирного масла розмарина. Для того чтобы ее приготовить добавьте к половине ст. ложке порошка глины 3-4 капли масла, и немного прохладнойчистой воды, чтобы при размешивании получилась однородная кремоподобная масса. Полученную маску наложите на участки кожи, где имеются пятна после прыщей, и подержите 10-12 минут. Также маслом розмарина рекомендуется по несколько раз в день смазывать пятна и рубцы на коже после прыщей, но будьте с ним осторожны, т.к. это бодрящее масло, способное влиять даже на давление. 2. Темные пятна после прыщей на лице – это чаще всего нарушение пигментациикожи, и осветлить их можно попробовать следующими отбеливающими домашними масками: В 1 яичный белок добавьте 2 чайные ложки сока, отжатого из лимона, и хорошо размешайте. Если вы не хотите осветлить полностью всю кожу лица, то тогда маску накладывайте только на самипятна. Смывать через 15 минут. Или же попробуйте такую маску: К половине ст. ложке порошка белой глины добавьте 2 чайные ложки лимонного сока, и небольшое количество воды, чтобы получилась густая масса. Наложите ее точечно на проблемные места кожи, и оставьте на 12-15 минут. 3. Хорошим средством для устранения пятен от прыщей является медицинский парафин (спрашивайте в аптеках). Растопите его в небольшой посуде, после чего нанесите, например, с помощью ватной палочки на те участки кожи лица, где имеются пятна, и дайте ему полностью там застыть. Затем снимите, да и, кстати, выкидывать этот использованный парафин ненужно, его отлично можно использовать и для последующих процедур. Перед нанесением парафина, а также и после его снятия обязательно смазывайте кожу питательным или увлажняющим кремом с витаминами А и Е. Если у вас налице имеется сосудная сеточка, от парафина лучше отказаться. 4. Убрать пятна после прыщей поможет следующая маска из корицы и меда: Размешайте 1 чайную ложку меда с таким же количеством порошкакорицы, и наложите полученную смесь (только на имеющиеся, на лице пятна) на 20-25минут. Эту маску необходимо делать хотя бы через день. Вместо меда можно также использовать зеленую или белую глину, размешивая ее в равных пропорциях с корицей, а после разбавляя водой до необходимой консистенции. А порошок корицы можно заменить на 3-4 капли эфирного масла корицы. Эти маски не рекомендуется использовать тем людям, которые страдают сосудистыми заболеваниями кожи, такими каккупероз. 5. Рецепт настойки из зверобоя: 2 ст. ложки сухой травы зверобоя залейте 1 стаканом спирта, и настаивайте в течение 10-ти дней. После протирайте это настойкой места кожи, где видны пятна от прыщей, по возможности каждый день. 6. Масканаоснове белой/зеленой глины: 1 ч.л. зеленой/белой глины + 1 ч.л. (чуть меньше) корицы + вода. Получается опять же кремообразная смесь, наносится точечно на 20-25 минут, смывается теплой водой. отсюда
|
liliya |
Всем привет)) мне очень помогает бороться с недостатками кожи масочка на основе глины, вот ее рецепт десертная ложка глины чайная ложка масла жожоба 3 капли эфирного масла иланг-иланг 2 капли эфирного масла апельсина Маски мне подходят, все кому советовала не жаловались, но помните, что все сугобу индивидуально!!!
|
liliya |
всем привет)) советую с такими проблемами не заниматься самолечением, а идти к хорошему косметогу, лучше врачу косметологу в больнице, а не каком нибудь салоне красоты, где иногда работают даже не мед сестры, а девушки закончившие недельные курсы. Врач назначит лечение проведет курс чисток, масок, полечит дарсонвалем и жидким азотом разгонит все пятнышки после прыщиков. Обратившись к врачу вы гораздо быстрее получите желаемый результат. Желаю всем быть красивыми))))))
|
liliya |
Улиточный крем для лица/ Mizon all in one snail healing cream. ВВ крем SKINFOOD Крем хорошо заживляет ранки, снимает воспаления. Через 2 недели использования поры стали менее заметны. Легко внитывается, не липнет.
Улиточный крем" популярной в Корее марки MIZON на 92% состоит из экстракта слизи улитки.
Крем интенсивно питает, сохраняя влагу в коже. Эффективно борется с процессом старения. обеспечивает интенсивное обновление и восстановление при следующих проблемах: акне, расширеные и открытые поры, угревая сыпь, послеродовая пигментация, возрастные пятна, шрамы после операций и т. д.
Кремы на основе слизи улитки являются необыкновенным открытием органической косметики, обладающей прекрасными регенеративными свойствами для кожи тела и лица.
Благодаря биотехнологии ученые доказали, что в состав слизи улитки входят протеин, alantoine, эластин и коллаген в натуральной форме. Все эти вещества необходимы улитке для восстановления ее известкового домика и поврежденного тела.
Анализы экстрактов слизи улитки, доказали, что в натуральной форме крем содержит следующие компоненты:
• Витамины и протеины, смягчающие кожу и обогащающие ее питательными веществами. Кроме того, в слизи присутствуют соединения, обладающими противовоспалительным эффектом.
• Alantoine – оказывает воздействие на материю кожи, способствуя уменьшению морщин.
• Коллаген и эластин являются очень важными для кожи веществами, которые помогают сохранять ее эластичность. Дефицит этих веществ приводит к возникновению мимических линий, морщин и канавок.
• Натуральные антибиотики, помогающие предотвратить развитие кожных инфекций.
Доказано, что крем на основе слизи улитки эффективно помогает при шрамах, морщинах, канавках, ожогах, угрях, пятнах на коже, небольших среза
|
liliya |
Всем привет! Последние несколько месяцев очень активно пользуюсь пудрой зеленого чая из серии минеральной косметики. Ночной уход на основе зеленого чая Green Tea Rejuvenation (для жирной и норм. кожи) weetscents Минеральная пудра на основе зеленого чая. Здесь много разных составляющих, но зеленый чай является основным. Оздоровляет и омолаживает вашу кожу, очищает ее, убирает следы от акне Абсорбирует (впитывает) излишки кожного жира и убирает ненужный жирный блеск кожи без ее высушивания. Минимизирует видимые поры, ваша кожа выглядит более молодой и ухоженной. Исключительно полезна для лечения некстати появившихся прыщиков. Нанесите пудру кистью для минералов, уделяя особое внимание проблемным зонам - морщинкам и прыщикам, на прыщики можно нанести двойным слоем. Утром вы увидите, что ваша кожа менее жирная, и большие поры (если они были) стали визуально меньше. Абсолютно натуральный продукт.
Добавлено в 11:30 ----------- Всем привет! Недавно вычитала, что чтобы избежать прыщиков необходимо хорошо очищать поры. Один из способов это эксфолиация. Эксфолиация должна быть вторым шагом при уходе за кожей. Она может быть как механической (губки для умывания, щеточки,) так и химический (кислотами)
Добавлено в 11:32 ----------- как нормализовать работу сальных желёз? как уменьшить выработку кожного сала?
проверяем уровень DHT (dihydrotestosterne)
приём внутрь: цинк (будет отдельное видео) витамин А (ретинола пальмитат или ацетат) витамин А (в форме изотретиноина) - только для страдающих акне на серьёзной стадии антибиотики (если проблема сопровождается сильными высыпаниями) (будет отдельное видео) пероральные контрацептивы (забыла упомянуть в видео)
местное применение: ретиноиды (будет отдельное видео) альфа-гидрокислоты (будет отдельное видео) салициловая к-та (будет отдельное видео) цинк (будет отдельное видео) азелаиновая к-та (скинорен) - совсем забыла про него упомянуть, но он хорош криомассаж жидким азотом дарсонваль
НЕ занимаемся самолечением. принимаем информацию к сведению и идём с ней к дерматологу
Добавлено в 11:33 ----------- как нормализовать работу сальных желёз? как уменьшить выработку кожного сала?
проверяем уровень DHT (dihydrotestosterne)
приём внутрь: цинк (будет отдельное видео) витамин А (ретинола пальмитат или ацетат) витамин А (в форме изотретиноина) - только для страдающих акне на серьёзной стадии антибиотики (если проблема сопровождается сильными высыпаниями) (будет отдельное видео) пероральные контрацептивы (забыла упомянуть в видео)
местное применение: ретиноиды (будет отдельное видео) альфа-гидрокислоты (будет отдельное видео) салициловая к-та (будет отдельное видео) цинк (будет отдельное видео) азелаиновая к-та (скинорен) - совсем забыла про него упомянуть, но он хорош криомассаж жидким азотом дарсонваль
НЕ занимаемся самолечением. принимаем информацию к сведению и идём с ней к дерматологу
|
tory |
Мені теж завжди допомагала різнокольорова глина в боротьбі з висипаннями, яку я тільки не купувала-і рожеву, і блакитну, і білу, і зелену, і чорну. Але найкраще справлялась з моїми висипаннями саме біла глина, вона в підлітковому віці і була моїм фаворитом.
|
нина104 |
мне помог крем синьшен и канг от demodex complex, посоветовала подруга. очень действенный оказался, через пару дней видимый результат, а через 3 месяца вообще забыла о прыщах! рекомендую!
|
Sunlike |
Я вже в котрий раз переконуюсь, що висипання не завжди пов'язанні з доглядом. Деколи що тільки не роблю, щоб прищі вивести, а вони все нові проявляються. А в другий час, нічого не використовую і шкіра чиста. Проблема, що тяжко розібратись в причині виникнення прищів.
|
kitsunia81 |
Цитата | Я вже в котрий раз переконуюсь, що висипання не завжди пов'язанні з доглядом. |
я пока 2 недели на Западной Украине была так и кожа лучше стала, даже косметикой не пользовалась, а назад приехала и снова жирнится быстро и какая то некрасивая и высыпания снова Связываю это с тем что там я была практически все время на воздухе сравнительно чистом. а дома снова работа 8 часов у монитора и наверное сказывается
|
tory |
Цитата | я пока 2 недели на Западной Украине была так и кожа лучше стала, даже косметикой не пользовалась, |
Ого, нічого собі, я живу на Західній Україні і не знала, що в нас таке цілюще повітря і природа, приїжджайте до нас частіше.
|
Герань |
Цитата | Деколи що тільки не роблю, щоб прищі вивести, а вони все нові проявляються. А в другий час, нічого не використовую і шкіра чиста |
а меня не давно посыпало на скулах, прям уже и не знаю что с ними делать . Маску глиняную делала чтоб они подсохли, чёт не очень как-то, уже просто э.м. чайного дерева намазала, вроде подсохли и проходить начали, та и пора им, засиделись
|
Dinard |
Я хотів би поділитися своїм досвідом лікування вугрової хвороби. До сих пір не можу второпати зв'язок між вугром-рибою і вугром-прищем, але я врешті решт вилікувався від цієї хвороби. Вуграми мене почало закидати якщо не помиляюся років в 14-15. Це десь 9 клас школи. Мати повела мене до місцевого дерматолога (сам я з Чернігівської області), приємної жінки, яка виписала мені якусь бовтушку з глиноподібною жижею на дні. Вона тоді казала: «Це нічого страшного. воно у всіх так. Само пройде. Це в тебе перехідний вік. У тебе просто обличчя мужнішає». В моїй картці вона написала «юношескіє вугрі». Я гордий тим що я почав дорослішати і тепер це стало видно навіть на моєму обличчі пішов додому мазатися цим «чудо-кремом». Бовтушка воняла, а гормони гуляли. В такому віці, я не міг бути особливо дисциплінованим, а смердіти мені було не можна, оскільки в свої 15, мені ще треба було десь шукати «даму серця». Бовтушка, чесно кажучи мені тоді все-таки допомагала. Вона стягувала шкуру і рани (прищі я душив безпощадно) швидко загоювалися. Але щойно я забивав на процедури, «вугрова катастрофа» продовжувалася. Врешті решт, я вирішив просто на це все забити, адже за словами дерматолога «коли-небудь воно мало само собою пройти». Не пройшло. Я вирішив, що можливо вся справа в моїх гормонах. Я десь раптом почув, що для нормалізації гормонального стану треба «дружить з дівчатами». Оскільки на той час я був незайманим (не знаю чи можна це слово застосовувати до чоловіків), то вирішив, що «переспавши з дівчиною, я порішу всі свої проблеми з вуграми». Я закінчив школу так і не розставшись зі своєю цнотливістю. Вступивши до КПІ, мені довелося деякий час пожити в гуртожитку в Києві, де гігієнічні умови ніяк не сприяли одужанню. А вуграми розпирало мене тоді жорстоко. Я все таки тішив себе надіями, що «воно коли-небудь само пройде» і шукав дівчину-ліки, яка б врятувала мене від цієї напасті. Але як знайти дівчину, якщо все обличчя в вуграх? Виходило замкнене коло. Вугрі не проходили, бо немає дівчини, а дівчини немає бо все обличчя в вуграх. Потім я переїхав на квартиру, де ми жили разом з братом. Брат мені співчував і підтримував, а я йому в чомусь заздрив. Він жив зі мною, витирався тим самим рушником що і я, їли ми по суті з однієї миски і його обличчя було абсолютно чистим на відміну від мого. Одного разу, повертаючись холодним осіннім днем я усвідомив, що моє обличчя нестерпно щемить. Саме тоді я зрозумів, що є реальна проблема і її треба вирішувати. Самим логічним кроком для мене було піти в лікарню за місцем навчання. Що я і зробив. Дерматолог зразу поставила діагноз – це демодекоз. Він ще називався демодексом. Це такі кліщі, які живуть у Вас під шкірою і живляться жировими залишками. Тоді я ще не знав, що цей кліщ живе на кожній людині і його наявність є ознакою нормальної мікрофлори шкіри. Основна функція цих маленьких паразитів була прочищати пори, через які виходив піт разом зі шлаками, солями і залишками жиру. Я здав всі аналізи й почав активно боротися з кліщами. Дерматолог мені виписала якусь пудру й смертельно смердючу бовтушку. Цю пудру я повинен був постійно наносити на обличчя, а потім ввечері її стирати бовтушкою, щоб знову ж нанести нову пудру. Так я повинен був робити цілий місяць. Причому, я повинен був ходити в цій пудрі весь день в університеті, їздити в маршрутках і бачитися з друзями. - Не соромся, - сказала мені тоді дерматолог. – Це твоє здоров’я. Не звертай нінакого уваги. Пудра повинна бути цілий день на лиці. «Йолки ж ти палки» - подумав тоді я. Але все зробив як казала лікар. Кожного ранку я протирав обличчя бовтушкою, яка нестримно щеміла. Таке враження, що то була справжня кислота. Потім я щедро наносив на обличчя білу пудру. Я був схожий на учасника гурту «Kiss», або на скоріше на «Ворона-месника», оскільки радості на моєму обличчі було мало. Так я проходив цілий місяць. Я побачив, як люди поступово відвертаються від мене. Про баб я взагалі мовчу. Який там секс з таких фейсом. Мені вже й самому не хотілося. Я був тоді дуже подавленим. У мене в тоді кардинально змінився світогляд. Мені стало наплювати на думку інших. Я знав, що я роблю те, що повинен робити. Завдяки постійним процедурам в мені виховувалася дисципліна. Я міг відмовитися від чого завгодно. Перше від чого я відмовився була жирна, смажена, коротше «нездорова» їжа. Друге – алкоголь. Я розумів, що для одужання я повинен робити все правильно. Цілий місяць я харчувався лише одним вареним рисом без ніяких добавок. Я навіть солі не сипав. З алкоголем було складніше. Я зав’язував до найближчого свята, потім знову починав, а потім знову зав’язував. Я входив в такі-собі запої на тиждень-другий доки врешті решт я не зав’язав остаточно. На даний момент я вже більше 5 років не вживаю алкоголю. Я навіть цукерки з лікером не їм. Коли пройшов місяць такого лікування я знову прийшов на обстеження і дізнався, що мій дерматолог пішла у відпустку. На місяць. І ніхто її не заміняв. Я більше не міг ходити в цій пудрі. Шкіра зсохла. Я був схожий на гота. Повернувшись додому, я почав змивати це все водою. Залишки бовтушки почали затікати мені в очі і я злякався. Очі щеміли нестерпно. Їх ніби вогнем випалювали. Я в паніці змив все це гівно в умивальник і ліг на ліжко з закритими очима. З часом мене таки попустило. Після того випадку, я остаточно вирішив не економити в таких питаннях як лікування. Я вже не пам’ятаю як мене життя звело з Юрієм Єрошкіном. Цей молодий хлопчина мав у себе в кабінеті стільки дипломів скільки я навіть у нашого ректора не бачив. Сам він був схожий на якогось грека. Молодий, щуплий, не високого зросту з чорним волоссям хлопчина розказав мені своїм ніжним голосом, що ніякого демодексу у мене й бути не може. Він виписав мені свої бовтушки й косметику. Я повинен був до нього приходити кожні два тижні й відповідно платити за прийом. Зазвичай його прийоми проходили так: - Хмм…Бачу, що все проходить нормально. Я подовжу рецепти на бовтушки. Прийдете до мене через два тижні. І за це я мав платити 100 грн? 5 хвилин розмови? - Я Вам випишу гормональні препарати. Хочу Вас попередити, що у Вас у майбутньому можуть виникнути проблеми з потенцією. Перспектива стати прищавим імпотентом мене не злякала, тож я погодився. Хоча пізніше, вже одруженим, я відчув результати гормональної терапії через що боявся втратити дружину. Я пролікувався в нього більше року. Потім були інші лікарі. Були навіть екстрасенси, бабки-шептухи й лікарі з ультрасучасними методиками лікування. Біля мене хіба що африканські негри з бубнами не танцювали. Якщо порахувати скільки грошей я витратив на дерматологів, то без перебільшення можна сказати, що я міг би купити непогану машину. Скажімо «Део Ланос». Це ж непогана машина? Десь приблизно тоді я перший раз переспав з дівчиною. Але нічого не змінилося. «Хоч помру тепер чоловіком» - тішив себе я. Пям’ятаю, як прокинувся зранку у дівчини, а все обличчя закидало вуграми. Їх вилазило по 5-6 штук за ніч. Я не міг їх видавити. Зі мною не було ані моїх бовтушок ані ліків. Навіть гелю для вмивання не було. А мені треба було проводити з дівчиною цілий день. Коротше, я від неї тікав. Мені було не зручно, не комфортно. Дивишся на неї, а вона ніби вивчає твої прищі. В кінці кінців життя мене закинуло в клініку ім. Богомольця. Розміщувалася вона зразу за університетом ім. Шевченка. Якщо не помиляюся, то клініка мала якесь відношення до університету ім. Богомольця. На прийом я приніс гору попередніх рецептів, щоб не проходити все заново. У відповідь я отримав пару нових рецептів та направлення на лазерну терапію. Терапія коштувала 650 грн на міс. Я тоді вже працював і для мене це була десь третина зарплати. Але іншого виходу я не бачив. Лазерна терапія це коли тобі лазером пропікають шкіру глибоко в середині. Зовні на обличчі це ніяк не відображалося, але всередині боліло так ніби тебе резинкою з усією сили херачать по обличчю. Тривало це десь 4-5 хвилин. Потім я вставав зі сльозами на очах (терпіти біль не було сил), але усміхненим обличчям і казав «Дякую». Так тривало півроку. - Є один засіб. Він називається «Роаккутан» - якось почала дерматолог, коли лазерна терапія не допомогла. – Він має багато побічних ефектів, але дуже дієвий. Для того, щоб я Вам його приписала, мені потрібна Ваша згода. Ви не хвилюйтесь, – почала вона мене раптом заспокоювати – у мене раніше навіть відомі спортсмени лікувалися. Приймали цей препарат і всі живі-здорові. Повернувшись додому, я пробив через інтернет, що це за ліки. Почитавши про побічні ефекти, я зрозумів, чому мене заспокоювали. Приймаючи цей препарат можна посадити печінку, нирки, шлунок, облисіти, стати імпотентом (вже не страшно) й навіть збожеволіти. Забивши назву «Роаккутан» в «Youtube», я знайшов купу відео-роликів про американських дітей, які закінчували суїцидом, через прийом препарату. Ох ці мені янкі. Крім цього, там були ще відео-щоденники людей, які його приймали. Я вільно знав англійську, тож дізнався, ще декому «Роаккутан» все таки допоміг. Я погодився на курс лікування «Роаккутаном». Основним його компонентом був третиноїн, що якось пов'язаний з вітаміном А. Він якось накопичувався в організмі і вже не виводився. Мені вже тоді було пофіг чим лікуватися. Основною проблемою було те, що коштував він половину моєї зарплати, не враховуючи плату самому лікареві. Виходило це «задоволення» близько 1024 грн. на місяць. Для продовження курсу мені треба було щомісяця здавати кров на аналіз. Але з цим мені пощастило. Я тоді як раз працював в Боярці і по місту роботи пішов до лікарні. У завідуючої лабораторією син хворів тією ж хворобою, що і я. То ж вона погодилася безплатно робити детальний аналіз крові. - Будеш приходити й показуватися мені перед здачею. Моєму сину теж пропонували цей «Роаккутан», але я не дала дозволу. Побачимо спочатку, що з тобою буде. Коротше я став для неї піддослідним кроликом в обмін на безплатну здачу аналізів. Дозу «Роаккутану» мені постійно збільшували. При чому дістати його в Києві було реальною проблемою. В клініці дерматолог дала мені телефон якогось хлопчини, який возив цей препарат з Росії. Хлопчина працював в аптеці «Гелексі», що на Єреванській вулиці. Я їздив до нього як наркоман за дозою. Я до сих пір не впевнений чи ввозив він ці ліки легально. Місяць лікування не дав ніяких результатів. На другий місяць у мене почали сохнути губи й руки. Була як раз зима тож проблема поглиблювалася ще й сухим холодом. Шкіра лущилася, губи облазили. Але я не кинув. Я не пропустив жодного прийому. В кишені я завжди носив з собою дзеркальце, помаду для губ та крем для рук. Періодично я виходив в туалет і мазав губи помадою. Вони блищали і я ще більше комплексував. На третій місяць вугрі поступово почали пропадати і настрій мій підвищився. До того ж мені не треба було вже мазатися ніякими додатковими мазями. Я просто вмивався водою зранку й перед сном. На четвертий місяць стало ще краще. Весь курс тривав рівно шість місяців. Весь цей час за мною стежив лікар і у відповідно змінював дозування. Це дуже небезпечний препарат. Не варто його приймати самостійно, бо можете собі нашкодити. Я боявся, що після того як я припиню приймати цей «Роаккутан», у мене знову почнеться все спочатку. Але після того як я вже пройшов весь курс, він ніби з запізненням продовжував діяти. Моє обличчя нарешті стало справді чистим. Через місяць після закінчення курсу мої губи зажили, а шкіра стала знову вологою. Я вилікувався. І ефект був постійним. Ще через рік я познайомився зі своєю дружиною. Тепер я одружений і цілком щасливий. Зараз вже чекаємо на дитину.
Пройшло вже більше двох років як я одужав. Якби мені хтось сім років назад порадив цей «Роаккутан», то я б йому пам’ятник поставив. Проблема, з якою я боровся майже 7 років врешті для мене вирішена. Я не хочу ручатися, що він усім допоможе. Я просто розказав свій досвід з лікування цієї хвороби, оскільки вважаю це своїм обов’язком. Пам’ятаю, як я лазив по форумах і шукав записи людей які справді, до кінця вилікувалися. Я дуже хочу, щоб мій досвід Вам допоміг. Я сам через все це пройшов. Гадаю, що буде правильним, якщо я розкидаю свою історію по кількох форумах. Просто, таким чином більше людей зможе її прочитати. Якщо будуть якісь термінові питання, можете написати мені. Але пам’ятайте, що я не лікар і не зможу дати Вам авторитетних порад по лікуванню. І я не знаю де зараз дістати цей «Роаккутан». Я не продавець ліків. Можливо цього препарату вже взагалі нема в Києві. Я можу тільки поділитися тим, через що проходив сам.
|
Maryaha |
Я пластыри кенрико покупала для кожи в аптеке, они очищают отлично и кожа идеальная становится. Советую.
|
Alionushka |
Хочу поделиться рецептами с теми, кто страдает от угрей на лице. Рекомендуют в таких случаях последовательно три основных лекарственных растения. Крапива двудомная: 2 ст.л. сырья залить 400 мл кипятка, настоять 2 часа, а затем пить по 0,5 стакана 4 раза в день до еды. Через несколько дней лечения можно добавить лопух: 1 ст. л. молотых корней проварить в течение 10 минут в 0,5 л воды. Остывший и процеженный отвар следует принимать по 0,5 стакана 4 раза в день.
|
Alionushka |
До 11 часов утра нужно собрать листочки молодого ореха, промыть их и залить стаканом кипятка, дать настояться в течение двух часов. Затем процедить и добавить в эту настойку 1 ст. ложку меда. Пейте перед едой по 3 ст. ложи. Этот напиток очень мне помогает. Надеюсь, что он поможет людям с такими же проблемами, как у меня.
|
kitsunia81 |
нашла в советах такую маску. Девочка пишет что хорошая и можно маску такую готовить немного впрок. Для приготовления маски надо мед, крахмал, мелко помолотоая морская соль. Пропорции 1:1:1. Смешать, нанести на лицо на 20 минут. Смывать теплой водой. Курс 7-10 процедур через день. Маску можно хранить в холодильнике
|
kitsunia81 |
вот еще совет для тех, кого беспокоят пятна после прыщей, ведь они доставляют не менее неудобств чем прыщи. Итак пятна можно смазывать соком лимона, или приготовить маску из 1 ст л белой глины, 3-4 ч л сока лимона и небольшого количества воды. Смешать в густую смесь, наносить точечно на проблемные места. Через 10 минут смыть теплой водой
|
Герань |
Цитата | или приготовить маску из 1 ст л белой глины, 3-4 ч л сока лимона и небольшого количества воды |
меня как-то посыпало, потом по оставались следы, так я тоже что-то подобное делала, мешала белую глину и капала в неё эфирное масло лимона или лайма, разводила водой, и точечно на те места наносила, значительно получше после такого кожа выглядела
|
Alionushka |
Теперь рецепты для любимого личика. Если проблемная кожа, можно приготовить масло. Для этого я брала небольшую стеклянную емкость, наполняла ее цветками календулы и заливала оливковым маслом. Банку надо хорошо закрыть и поставить в темное место на две недели, но раз в 2-3 дня встряхивайте баночку. Затем масло процеживается, можно добавить немного витамина Е. Масло желательно перелить во флакон из темного стекла. Это замечательное масло мне помогает при таких проблемах кожи, как прыщи или угри, а также оно очень хорошо заживляет раны.
|
Екатерина |
Еще рекомендуют в пищу принимать тыквенные семечки, они содержат цинк, который благоприятно влияют на кожу. а именно нехватка цинка провоцирует угри и прыщи. Только тыквенные семечки нужно ввести в рацион и кушать их лущенными по 1-2 столовых ложки в день.
|
kitsunia81 |
Цитата | Еще рекомендуют в пищу принимать тыквенные семечки, они содержат цинк, который благоприятно влияют на кожу. а именно нехватка цинка провоцирует угри и прыщи. Только тыквенные семечки нужно ввести в рацион и кушать их лущенными по 1-2 столовых ложки в день.
|
купила на выходных тыквенных "Семок" , они конечно вкусные , но за счет того что подсоленные, а я их щелкала как белка орешки, кончик языка какое то время щимел. И вообще чтобы семечки были с пользой, их надо сырыми кушать Локально на прыщи советуют наносить маску тумерик или куркуму( тумерик трудно достать) смешивать с молоком- при черных точках, с натуральным йогуртом - при мелких красных прыщиках с лимонным соком - при болезненых подкожных воспалениях. Наносить на поврежденные участки на 2-5 минут. Уже неоднократно читала что маски с куркумой очень хорошо помогают
|
tory |
Куркума зараз майже у кожному супермаркеті продається потрібно спробувати.Я колись наносила локально на прищ зубну пасту або маску з глини, ефект був помітний, але потрібно наносити на сам прищ уникаючи шкіри, це дуже екстремальний метод, тому не всім його раджу.
|
kitsunia81 |
набрела на блог одной сумасшедшей( в хорошем смысле слова) девочки, которая очень необычные вещи вытворяет, то рисовую и овсяную пудру делает, именно такую пудру которая в декоративных целях используется, то экспериментирует с простой овсянкой то с витаминами. И вот в ее блоге есть одна такая интересная маска: на водяной бане 0,5 ч л молотой овсянки, 0,5 ч л молотого риса 0,5 ч л аптечной ромашки 2 ч л воды греем на водяной бане пока вода не впитается, если воды мало добавляем еще чуточку. Затем еще по 0,5 ч л зеленой и белой глины, хорошенько вымешиваем до однородности. Снимаем с бани. Добавляем 0,5 ч л геля алоэ, по 1 капле глицерина и Д-пантенола и 0,5 ч л масла виноградной косточки. Хорошенько вымешиваем до однородности массы.Наносим на 20 минут. После маски уходят краснота и мелкие ранки, убираются следы от прыщиков, проходят шелушения. В общем одни плюсы Делать 2 раза в неделю
|
Viorika |
Сколько я по врачам с такой проблемой ни ходила - ничего не помогло ! То диету, то мази, а угри только усиливались. А вот летом ездили с мужем в медовый месяц в Германию и я там накупила себе разных средств, но уже без особой надежды как-то... Однако одно из них - крем FaceFine вдруг помогло. Кожу не узнать теперь, не могу нарадоваться. Только в России, жаль, его не продают. А зря .
|
kievlyanka |
я не знаю такого препарата да в прочем и особо не интересовалась, у меня больше проблемы с черными точечками на носу кучу всего пробовала но сделала для себя вывод, что только правильное питание помогает их уменьшить но не полностью убрать к сожалению.
|
Salladorn |
Прыщи и угри это ужасно, хотя знаете некоторым людям они идут))
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|