Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Как часто хочется секса ?
Ворон |
Интересен вопрос как часто Вы занимаетесь сексом и хотелось бы ???? Жду откровений...
|
kitsunia81 |
начнем с тебя, а то ишь каков хитрец, все повыспросить а о себе не говоришь
|
oliana |
kitsunia81 я розповім, може це Ворона простимулює. В мене секс кожного дня, хотілось би, щоб цілими днями -як колись. Нічого не хвилює, ні стірка, ні уборка, ні їжа, ні діти, ні робота -це був відпочинок, чи навіть точніше сказати - просто зміна обстановки Ах, молодість
|
Ворон |
огооо..хотелось бы хотябы раз в неделю...а не...раз в два месяца..((((( и ето пишет вам женатый мужчина!!!
|
oliana |
Ворон Я завжди думаю, що це нормально, коли оружені люди мають інтимні стосунки щодня - для цього б начебто одружуютьсЯ, принаймні, це одна з причин. Але сумна статистика доводить протилежне А що вам заважає мати секс так часто, як вам хочеться? Чому тільки раз в два місяці? Можливо ви просто не вмієте заохотити свою дружину? Чи темпераменти у вас різні?
|
Екатерина |
Цитата | В мене секс кожного дня |
У меня тоже секс каждый день. Бывают редкие дни, когда нету. А если не каждый день, я же злая как черт тогда Цитата | хотілось би, щоб цілими днями -як колись. |
Хотелось бы, но надо же и на работу ходить
|
Ворон |
ТРУДНО ...ДА......
Это сообщение отредактировал Ворон - 12.01.2011 - 19:29
|
василечек |
Ой правда? А у меня-раз в 2 недели...
|
kitsunia81 |
хочется то каждый день, но муж стал такой ленивый что надо его брать силой...своего обнаженного тела и умений рук губ и языка
|
oliana |
kitsunia81 молодець! Ото пощастило мужикові, а він коники показує! Чи то всі мужики такі інертні стали, що навіть споконвічна чоловіча тяга до сексу вже стала одним із марудним обовязків? Чи то вони тільки ж дружинами так, а з чужими дівулями ще ого-го?
|
kitsunia81 |
Цитата | Чи то всі мужики такі інертні стали, що навіть споконвічна чоловіча тяга до сексу вже стала одним із марудним обовязків |
вчера говорю ( с улыбкой) про супружеский долг, а он мне -ну если не усну ( зевая)
|
oliana |
kitsunia81 мій так не каже, мій завжди хоче. Але так само, ніколи не прощає, якщо я раптом з ніг валюсь Я завжди мушу бути на висоті, і тоді він довольний. Часом аж задіває, що стільки всього на мені висить - все фактично - і їжа. і покупки, і діти,і уборка, стірка, мусор - все, све, бо він ПРАЦЮЄ. Ой, настрій в мене препаскудний ...
|
Ворон |
ну повезло же вашем мужьям!!!!
|
Светлая |
1-2 раза в неделю
|
oliana |
Прочитала свій останній коментар - настрій справді був препаскудний Якщо чесно, щобдня хочеться. Просто, по-різному якось. часом є сили погарцювати а часом хочеться просто ніжності і спокою. Люблю використовувати всі сприятливі моменти для кохання
|
Ворон |
раскажу вам тайну одну..хотите????
|
kitsunia81 |
Цитата | раскажу вам тайну одну..хотите???? |
Ворон,дорогой ты наш, ну не томи, что за тайна, чего интриговать то
|
kievlyanka |
и я хочу тайну!!!
|
oliana |
Цитата | раскажу вам тайну одну..хотите???? |
Ото, блін, і я на тайну чекаю Де ж вона? Заінтригував! Сподіваюсь, зараз Ворон напише. що в нього з дружиною стосунки налагодились!
|
oliana |
Ворон
Ворон продовжує інтригувати Та не томіть вже дам, пишіть, що там в вас за секрет? Бо я зранку зайшла на форум і очікувала, що вже побачу, що в вас нового, а тут знову пшик
|
kitsunia81 |
не ну видели такое. А нас между прочим дети и работ невпроворот, а мы ж тайну ждем. А может Ворон не придумал еще тайну Цитата | Бо я зранку зайшла на форум і очікувала, що вже побачу, що в вас нового, а тут знову пшикsmile.gif |
наверно и жену так интригует а толку - нуль
|
Ворон |
у меня появилась любофььььь)))
|
oliana |
Ворон
Цитата | у меня появилась любофььььь))) |
Ну і?... Ви завжди настільки лаконічний, що я вже знову зараз почну писати свої здогадки Це стосується дружини, коханки чи ... є ще хтось?
|
Ворон |
я влюбтлся в свою жену..еше раз)))ну как такое может быть???
может потому что она беременнна??00)) ураааааааааа...я стану папой))
|
Polinka |
О как все обернулось! Ворон, мои искренние поздравления.
|
oliana |
Ворон
Цитата | я влюбтлся в свою жену..еше раз)))ну как такое может быть???
может потому что она беременнна??00)) ураааааааааа...я стану папой)) |
УРАААА! Щиро рада за вас! Я дуже, дуже рада, що в вас все налагодилось Якщо щось буде йти н е так (вагітні дами бувають трохи специфічними), приходьте на форум, ми вас розрадимо Ще раз вітаю вас з КОХАНОЮ дружиною!
|
nikolina |
Ворон. Как же рада за вас. Берегите ее (особенно во время беременности). Будьте к ней внимательней, терпимей (это пишет вам мама троих дочерей и ожидающая четвертого ребенка) . Беременные в этот период бывают очень переменчивы (то ей то, а то сразу раз и это ), бывают плаксивы, сентиментальны Все это связано с изменениями в организме женщины, с гормональным фоном. Но могу вас успокоить - это пройдет с рождением ребенка Зато какой секс во время беременности (если конечно врачи не запретят по состоянию/по угрозе срыва беременности). Секс, когда уже не опасаешься что забеременеешь, когда экспериментируешь с разными позами, когда женщине хочется чаще и больше... Так что берегите ее и вашу любовь
|
Cвета |
Ворон искренне за вас рада!!Это так здорово поздравляю!!!!!
|
Ворон |
спасибо девчата мои дорогие..чтобы я ез вас делал!! послушайте песню для вас:Николай Кораченцов и Ирина Уварова---Что тебе подарить?
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|