Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Учимся пить по-взрослому
kitsunia81 |
Малыш уже умеет пить из чашки и нормально пьет из обычной бутылки, если мы на прогулке. Но перед дневным сном и на ночь он еще требует бутылочку с соской. От других мам слышала, что они просто соску обрезают и проблема уходит. Подскажите может есть более человечные методы отучить от бутылочки или моя проблема еще не актуальна, ведь малышу будет только 2 года?
|
tetiva |
Не заморачивайтесь сильно по этому поводу. Вероятно у него не достаточно удовлетворен сосательный рефлекс. Я вот своего до 1,3 кормила грудью, он сам из бутылки с соской пить не хотел. А мама моя говорит, что я до лет 4 днем еще молоко из соски сосала. И ничего - и зубы прямые и слова правильно выговариваю - не шепелявлю и не картавлю . Рано ему еще соску значит бросать.
|
oliana |
В мене без пляшечок залишився десь до півтори року. При чому першу, ту з якої пив соки-води-коспоти ми викинули ще до року. Вона надкришилась -кажу дивись, що будемо робити? Він каже: в мусір! (любив він все викидати " в мусір"). Так що викинув своєю рукою. Другу бутилочку тримала я, щоб зранку (година 6-7) погодувати, і на ніч, він тоді засинав. Ну він її взяв і запхнув, куди б ви думали, в свою какашку Покакав в горшок, наштрикнув какашку на сосуку, виносить мені в кухню і питає : "ну що, в мусір?". Я мовчки дверку відкрила - він викинув Потім ще пару разів перепитував де бутилочки, я йому нагадувала З того часу було розбито багато чашок, але то таке. Головне, що він в мене в рік і 11 місяцуів йшов в садок без памперсів, без бутилдок і пустушок. І був дуже гордий з того, що він без цього, а другі діти - ще, о Боже, з сосками! Розказував це мені з таким виразом обличчя! (вихователька розповідала, що дійсно були діти з сосками, то всі хто без сосок, і мій в тому числі, по черзі просили посмоктати )
|
Sunlike |
В нас теж ця проблема відпала ще до року. Бо десь з 8 місяців він навчився пити з кружки. Я й подумала чого буду з тими бутилками бавитись і повикидала. Як альтернативу можете попробувати бутилку із спортивною насадкою щоб пити, або через соломинку. Удачі!
|
kitsunia81 |
Цитата | Як альтернативу можете попробувати бутилку із спортивною насадкою щоб пити, або через соломинку. |
он это умеет просто реально таких методов от знакомых наслушаешься по поводу отучений от груди или от бутылочки с соской, что хочется кричать - взрослые, ребенок это обычный человек, только маленький. И он понимает все, только каждый в свое время. Блин, я дура только сейчас дочиталась, как я тему назвала "пить по -взрослому" да тут про самбуку и мартини писать надо, а не про бутылочки с сосками
|
oliana |
kitsunia81, ага, я також відразу подумаал - може тутя кісь рекомендації від похмілля, чи щось в такому роді Але потім придивилась, що тема в розділі Родительское собрание - думаю, ні, тут мабуть щось таке, що дітей стосується Вчора розмовляла з подружкою, вияивлось, що в нашій групі садіковській ще є діти, які пють з бутилок! Їхні мами кажуть - о, він так швидше засинає з бутилкою! От блін, думаю, мамаші, все робите, аби вам легше було, а про диитну ніхто не думає! Дітям ж то вже по чотири роки минуло!
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|