Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> Учимся пить по-взрослому
kitsunia81
Малыш уже умеет пить из чашки и нормально пьет из обычной бутылки, если мы на прогулке. Но перед дневным сном и на ночь он еще требует бутылочку с соской. От других мам слышала, что они просто соску обрезают и проблема уходит. Подскажите может есть более человечные методы отучить от бутылочки или моя проблема еще не актуальна, ведь малышу будет только 2 года?
tetiva
Не заморачивайтесь сильно по этому поводу. Вероятно у него не достаточно удовлетворен сосательный рефлекс. Я вот своего до 1,3 кормила грудью, он сам из бутылки с соской пить не хотел. А мама моя говорит, что я до лет 4 днем еще молоко из соски сосала. И ничего - и зубы прямые и слова правильно выговариваю - не шепелявлю и не картавлю rofl.gif . Рано ему еще соску значит бросать.
oliana
В мене без пляшечок залишився десь до півтори року. При чому першу, ту з якої пив соки-води-коспоти ми викинули ще до року. Вона надкришилась -кажу дивись, що будемо робити? Він каже: в мусір! (любив він все викидати " в мусір"). Так що викинув своєю рукою. Другу бутилочку тримала я, щоб зранку (година 6-7) погодувати, і на ніч, він тоді засинав. Ну він її взяв і запхнув, куди б ви думали, в свою какашку rofl.gif
Покакав в горшок, наштрикнув какашку на сосуку, виносить мені в кухню і питає : "ну що, в мусір?". Я мовчки дверку відкрила - він викинувsmile.gif
Потім ще пару разів перепитував де бутилочки, я йому нагадувалаsmile.gif
З того часу було розбито багато чашок, але то таке. Головне, що він в мене в рік і 11 місяцуів йшов в садок без памперсів, без бутилдок і пустушок. І був дуже гордий з того, що він без цього, а другі діти - ще, о Боже, з сосками! Розказував це мені з таким виразом обличчя! (вихователька розповідала, що дійсно були діти з сосками, то всі хто без сосок, і мій в тому числі, по черзі просили посмоктатиsmile.gif)
Sunlike
В нас теж ця проблема відпала ще до року. Бо десь з 8 місяців він навчився пити з кружки. Я й подумала чого буду з тими бутилками бавитись і повикидала.
Як альтернативу можете попробувати бутилку із спортивною насадкою щоб пити, або через соломинку. Удачі!
kitsunia81
Цитата
Як альтернативу можете попробувати бутилку із спортивною насадкою щоб пити, або через соломинку.

он это умеет
просто реально таких методов от знакомых наслушаешься по поводу отучений от груди или от бутылочки с соской, что хочется кричать - взрослые, ребенок это обычный человек, только маленький. И он понимает все, только каждый в свое время.
Блин, я дура rofl.gif только сейчас дочиталась, как я тему назвала wacko.gif "пить по -взрослому" rofl.gif да тут про самбуку и мартини писать надо, а не про бутылочки с сосками rofl.gif rofl.gif rofl.gif
oliana
kitsunia81, ага, я також відразу подумаал - може тутя кісь рекомендації від похмілля, чи щось в такому родіsmile.gif Але потім придивилась, що тема в розділі Родительское собрание - думаю, ні, тут мабуть щось таке, що дітей стосуєтьсяsmile.gif
Вчора розмовляла з подружкою, вияивлось, що в нашій групі садіковській ще є діти, які пють з бутилок! blink.gif Їхні мами кажуть - о, він так швидше засинає з бутилкою! От блін, думаю, мамаші, все робите, аби вам легше було, а про диитну ніхто не думає! Дітям ж то вже по чотири роки минуло!

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!