Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> Схоже на герпес:( Кажуть - стрептодермія:(
oliana
Симптоми такі: біля губ - схоже на герпес, але герпес - це пухирці, а це просто рани, вкриті жовтою плівкою. До повного щастя - таке ж і в носику. Переніс собі інфекцію з носа на рот, або навпаки! Будемо лікуватись, сидіти вдома, мазатись всякими штуками, і мама може забути про роботуsad.gif
В кого таке було - підкажіть, чим найефективніше боротись з такою болячкою?
oliana
Сама і відповідаю, так як нікому ця тема не є близькою. Лікування тке: спочатку мазала оксоліновою маззю - ефект - нема. Купила Йодоцерон - збирає гній і перетворює в білу шкірку, але не дава ним мазати, кричав, що пече. Герпевір - пару разів. Реально допоміг Геоксизон (хоча там за показами можна дітям від пяти років), і ще мазалиФукорсином - ервона ядрена штука, яку фіг відмиєш, але підсушує здоровоsmile.gif
Так що все, якщо візьмемо сьогодні довідку - завтра в садік! ura.gif
Polinka
oliana, так это оказался именно герпес или что-то другое?
oliana
Polinka, як я вже сказла, наша лікарка, якій я довіряю, була в відпустці. Лікарка, яка її заміняє, але якій я не довіряю, сказала - стрептодермія. До герпесу взагаліто в нас ніхто схильності не має, тому герпес - це так, умовно. А от стрептодермія, як ми з чоловіком подивились, має дуже багато різновидів, і цілком можливо, що це було воно.
А взагалі, якщо чесно, я собі думаю, що та нерозумна дитина завжди щось тягне до рота з землі, і не можу його від цього відвчити, ковиряєтсья грязними руками в носі - от і інфекція попала. Так що однозначно сказати, що це було - не можу. Стрептодермія -заразна, в нас ж ніхто не підчепив.
Що б це не було - головне, що його вже немаsmile.gif
Polinka
Понятно, это действительно может быть инфекция, как все в рот тянет. Теперь буду знать названия средств, которые могут помочь. smile.gif
oliana
Polinka, при стрептодермії сказала медсестра Фукорцин найефективніше, але я б поставила під сумнів. Воно коштує 3 грн, не знаю, як вже писала - підсушити підсушило, але чи полікувало?
Реально раджу якщо не дай Бог щось зразу брати Геоксизон - там є антибіотк, він всю заразу зразу вбиває. Я початку боялась - пише ж, до пяти ркоів не можна, але аптекар пояснив, що не можна, щоб дитина не зїла, якщо рот помазати. А так - нічого страшоного в ньому нема.
Звичайно бажаю не хворітив всімsmile.gif
Polinka
oliana, спасибо большое. И вам с семьей не болеть. smile.gif
Герань
oliana я слышала что вирус герпесу может высыпать не только на губах, но и на носу. И что этот вирус может годами о себе не давать знать. А проживает этот вирус в районе скулы, ближе к уху. А и ещё если это герпес то лечению он поддается только в первое время, как только зуд начался, если это время пропустить, то он уже будет как обычная болячка и лечить его нужно так же.

Polinka
Слышала, что герпес присутствует в организме у многих в пассивном состоянии и не вредит, пока не активизируется. А просыпается он если с иммунитетом не лады. Так что в первую очередь нужно иммунитет поднимать, витамины, питание, свежий воздух и т.д.
Iro4ka
Привіт усім нам порадила одна знайома лікарка як боротись із стрептодермією!Таблетка леоміцетину(всі ми знаємо що він убиває інфекцію)зробити порошком і додати 2каплі горілки або медицинського спирту(щоб запекло)щоб було як паста і намазувати протягом дня!Повірте 3-4 дня все проходить і дитина немучиться воно ж болить і щей заразне!
VVMary
Мы переболели стрептодермией в августе. Конечно, врагу не пожелаешь. Нам выписывали фукорцин, черз полчаса мазь бетазон ультра. Позже нам назначили антибиотик и противогрибковое. Вычухивались целых 3 недели. Через неделю, после того как заболел ребенок, у меня появилось несколько пузырьков.
Вообще в каждом случае надо к доктору! Все желаю скорейшего выздоровления! Интересно, что столько случаев заражения в этом году!

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!