Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Седеют волосы, Посоветуйте что делать?
kievlyanka |
многое зависит не только от сложившейся ситуации а от общего настроения в котором находишься. Для меня красная тряпка для быка, когда моего ребенка трогают. Ну чего вы лезете к ребенку, есть мама делайте ей замечания.
|
tory |
Цитата | Для меня красная тряпка для быка, когда моего ребенка трогают. Ну чего вы лезете к ребенку, есть мама делайте ей замечания. |
Терпіти таке не можу, я хоча не мама, але маю племінника, за яким часто дивлюсь, і він мені як син, і мене така ситуація теж бентежить. Пам"ятаю з психології читала, що люди які ображають чиюсь дитину то ця дія підсвідомо направлена агресія саме не на дитину а на їх батьків, яким в очі бояться щось висловити.
|
kievlyanka |
ну я не уверенна, что именно на родителей, ведь за частую к примеру на детской площадке порой даже не знают где чей ребенок. Тут больше просто мне кажется за частую или какие то энергетические вампиры или просто хамы.
|
tory |
І таке може бути, я мала на увазі ті, хто знає батьків дитини, а якщо ні, то звичайно ця теорія тут не актуальна. А вампірів досить, взагалі колись читали що всі люди діляться на типи: вампірів(активні-кричать сваряться, пасивні-ниють, жаліються) та донорів- активні люди,товариські, які не можуть всидіти на місці, завжди у русі, яким потрібно ділитись надлишком енергії з оточуючими.
|
kievlyanka |
Возможно оно так и есть, только в отношении вампиров я бы добавила, но по крайней мере мне так кажется, что одни и те же люди и берут и дают. А если возвращаться к теме, то современная медицина еще не изобрела какое то эффективное средство а все, что предлагают я думаю относится больше к рекламе.
|
kitsunia81 |
меня особенно раздражают мамочки у которых дети маленькие бесята, зато своих же не видно, они других начинают одергивать. Я не одергиваю чужих детей, но подруга у меня бывает любит моего поучать, хотя ее доця это чертик на резиночке
|
tory |
Моєму чоловіку 29 років, мамі за 60, і у моєї мами менше сивого волосся, ніж у мого чоловіка, і чоловік через це комплексує, бо рання сивина це у них спадково, жінці простіше пофарбувалась і все, а чоловік мусить змиритись...
|
kievlyanka |
у нас на этаже на работе есть мужчина который красит волосы, ну по крайней мере это всеобщее мнение, т.к. он уж слишком не гармонично смотрится в его общем внешнем виде. Я не так давно переехала на другой этаж, буду наблюдать ))))
|
tory |
Напевно він не той відтінок фарби вибрав, йому потрібно сходити в салон де професійні майстри підберуть відтінок, який буде гармоніювати з тоном шкіри і очей. Мій сусід теж фарбує волосся, я б ніколи не здогадалась, якби не побачила як на сонці його чорне волосся переливається фіолетовим відблиском, я запитала у його меншої сестри і вона підтвердила мої здогадки.
|
kievlyanka |
возможно и не тот, но все равно как то на мужчинах не так привычно выглядет крашенный волос чем на женщинах. Я не вижу ни какой проблемы, что видна седена на волосах,иногда это даже сексуально выглядит.
|
tory |
Так, деяким чоловікам це дуже личить, відразу згадується головний герой серіалу "Династія" Блейк здається, який йшов років 10-15 тому. Є таке, що чоловіки дуже рано сивіють, як мій однокласник, ще в школі, коли ми вчились, такий варіант ранньої сивини не прикришає, взагалі...
|
Sunlike |
Брат мого чоловіка вже дуже посивів, йому 30років. А сивіти почав років 5 тому. Нічого поганого в тому не бачу, але мені здається психологічно це трохи давить на деяких чоловіків. Щей на день народженні просив не згадувати його вік((
|
tory |
30 років це й не так багато, деякі люди і у 60 себе вважають ще молодими, а коли людина до свого віку так вразливо ставиться, то й інші починають так до нього ставитись, сивина то півбіди, краще вже сивина ніж лисина, хоча деякі чоловіки і через це не комплексують, а вважають це своєю родзинкою.
|
kitsunia81 |
Цитата | седена на волосах,иногда это даже сексуально выглядит |
соглашусь с этим - пару седых волос на висках добавляют статусности что ли хотя лысины есть тоже очень даже к лицу и к образу в целом.
|
tory |
Дійсно, якщо сивина додає статусу і з"являється в середньому віці, то це прийнятно і додає своєрідної довершеності образу дорослої, мудрої людини, а коли у молодому віці, то це нічого як крім невпевненості у собі не додає.
|
kievlyanka |
тут наверное отношение к себе и своему статусу а не столько к внешности. Многие хотят выглядеть солидней, но тут общий образ манера говорить, одиваться, вести себя но не как не седина на волосах. Хотя не настаиваю на своей точке зрения.
|
tory |
Цитата | Многие хотят выглядеть солидней, но тут общий образ манера говорить, одиваться, вести себя но не как не седина на волосах. |
Можливо й так, але багато хочу виглядати молодше за свій вік, а не солідніше, але от рання сивина, на жаль молодості не додає, лише підкреслює немолодий вік.
|
sidorenko1983 |
А вообще хоть реально это восстановить цвет волос без краски?
|
Эльвира |
У меня тоже в 20 начал сидеть волос( Спасибо всем за советы
|
pasecira |
просто красить волосы и все, а что еще можно сделать с седыми волосами, ну и конечно за образом жизни следить
|
chaeman |
просто красьте их, время идет, ничего не сделаешь
|
MarryAnn |
Да, наверное кроме как красить - другого выхода нет. Но только после окраски волосы сильно выпадать начинают. Поэтому неизвестно что делать.
|
Ярослава |
Красить а потом восстанавливать окрашенные волосы натуральными масками,маслами...
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|