Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Маска для ухода за кожей бюста (отзывы)
oliana |
Маску також вже випробувала. Цікава така текстура - схож на скраб, там кусочки моркви, якісь там ще кусочки. Наноситься легко, стирається також легко. ОДна незручність для мене була - це ходити голяком по хаті, щоб маску не стерти,а там треба 10-25 хвилин потримати. Знову ж таки - про ефект будемо судити, коли покоритсуюсь трошки довше, а так - задоволена
|
kitsunia81 |
oliana напиши потом еще, как эффект, я давно на эту маску смотрю. А чего голяком ходить, можно пока в ванной лежишь намазать, ведь если по правилам область сердца(а значит грудь) не погружают в воду, чтоб не создавать нагрузку на сердце. Так что сама в воде а грудь масочкой
|
oliana |
Я вже й не пригадаю, коли в ванній кисла Я собі планувала, що нанесу маску для волосся, і цю, і якось там перетусуюсь, але ж пише, що наносити на вже чоищену шкіру. То вимилась собі, якраз малі поснули, то й ходила собі топлес А потім тільки стерла - там ж змивати не треба
|
oliana |
Продовжую звітувати: вчора знову робила масочку (там пише два-три рази на тиждень робити). Чоловік одобрив Я питаю "Ну як?" - а він каже: "Твої груди вже майже під вухами" Коротше, закінчилось тим, що вн сказав, що вони в мене ще кращі ніж пять років тому, коли я ще не мала жодної дитини І нафіг воно мені треба - спитав чоловік Я сказал - що треба, і мені дійсно сподобалось тою маскою коритсуватись, шкіра така ніжна стає після неї. Як там далі буде - побачимо
|
oliana |
Маску закинула Користуюсь вершками - про них в відповідній темі відпишусь. Незручно просто, завжди часу мені не вистачає. Вона,як я вже писала, така, що не можливо одягнутись і займатись справами. Сидіти в ванній стільки часу я також не можу. Тому вже якийсь час не роблю Ввечері вирубуюсь просто
|
Polinka |
Я такие вещи, с которыми нужно сидеть минут 20 в ванной, делаю комплексно. Все равно нужно иногда делать маски для лица, эпиляцию, наносить маску на волосы. Вот все одновременно можно. Закрыться один раз в неделю-полторы, как у кого получается и сразу всем намазаться, все и сделать. Заодно и лак с ногтей стереть.
|
oliana |
Polinka
Цитата | Я такие вещи, с которыми нужно сидеть минут 20 в ванной, делаю комплексно. |
В мене так не сиходить Маску на волосся я роблю на довше, відповідно в ванній з нею не сиджу. Епіляцію під час маски незручно - в мене габарити Ну і крім тгго - маску цю треба робити 2-3 рази в тиждень, щоб ефект був
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|