Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Хворе горло
Sunlike |
Заглядаю я вчора своєму 4-місячному дитятку в горло, а там червоно, ще й білий гнійник круглої форми. Зразу побігли до педіатра, вона шукала стоматит, а коли побачила цей гнійник, то дуже здивувалась, що в такому віці. В мене вже довгий час болить горло від того що лізе зуб мудрості, та й може сину перейшла якась інфекція. Написала гострий фарингіт
Протираєм содою, потім розчином Люгеля горло, дитина мучиться, в понеділок підем до лора з'ясовувати що це таке. Хтось з таким стикався?
|
oliana |
В мого старшого була минулого року гнійна ангіна - може то воно? Пили Вокара, пшикали Біопарокс -антибіотик місцевої дії, дуже швидко помагає. Ще призначила антибіотик Азетросандокс (температура 4 дні піднімалась, а може й довше). Але не знаю, що з того всього можна чотиримісячній дитині Коли був стоматит - мазала ок оліновою маззю і промивала. Ну а відносно тодішньої ангіни - наша лікарка призначила дуже багато всього, відносно швидко викарабкались Потім подивлюсь, що ми там ще купляли, попробую згадати).
|
Sunlike |
Були в лора. діагноз - холодний абсцес! Обяснила, що це рештки їжі чи ще щось обростає шкіркою Ще тиждень будим мазати горло, а тоді може удалить. Через що виникає не зрозуміла. шукаю інформацію в інтернеті, але толком не розумію.
|
oliana |
Sunlike ви мені вибачте, але не можу без рекомендації Може сходіть до іншого лора? А то якщо невнятно пояснила, що від чого і чому - може то і не воно зовсім? Я б так зробила, щоб свої нерви заспокоїти, і дитині не нашкодити
|
Sunlike |
Так в нас на весь город 2 лора. Одна зараз не працює Розбиратись завжди приходиться самій. Я ще в інтернеті задала питання лору, чекаю відповіді.
|
oliana |
Sunlike, співчуваю Я також тоді вертаюсь за консультацією он-лайн, якщо немає інших варіантів. Але переважно в нас все допомагає вирішити дільничий педіатр Це я якщо в мене проблеми, то можу інтернетом побавитись. а от з дитинкою мабуть би побоялась Я вам бажаю, щоб поки ви відповіді дочекаєтесь, щоб дитинка здорова вже була, щоб це якнайшвидше трапилось! Не переживайте, все буде добре! А горло чим мажете? Так, на всякий пожарний!
|
Sunlike |
Дякую oliana за підтримку. Протираю горло тільки розчином Люгеля, (богото знайомих ним завжди користуються, коли в діток горло болить) бинт на палець намотую. Синочок молодець аж бекає, але не кричить. Лікар казала, що воно його не болить.
|
Polinka |
Моя мама мне все детсво мазала раствором Люголя, даже не знаю помогало ли. Для меня простудные заболевания были постоянными спутниками в жизни. Она на карандаш наматывала вату, это удобнее, чем на палец. Йодинолом полоскали, даже мумие растворяли и полоскали горло. А эта штука лечебная сильно и от всего.
|
oliana |
Sunlike, будьте здорові! ЗАвжди, завжди, і всі -всі! Бо тільки з появою дітей я почала розуміти, анскільки це важливо, і як важко батькам, коли діти хворіють. Розумію вас так, як не зрозуміла б ще років пять тому Ну а на рахунок розчину Люгеля -не чула нічого подібного Воно в аптеці продається? І яка ціна? Ефективніше ніж спреї для горла? Polinka, і ви ще мені розкажіть - що таке Йодінол? Бо хочеться бути у всеозброєнні перед початком похолодання
|
Polinka |
oliana, йодинол в аптеках продается. Это темно-синяя жидкость, при растворении в воде становится прозрачной. Там есть йод и еще что-то, не помню. Применяется при воспалениях, вавках, тонзилиттах, отитах, ринитах, и т.д. Его нужно растворять в воде по инструкции и полоскать. Раствор Люголя это тоже раствор йода в жидкости, в водном растворе йодистого калия. Густая красно-коричневая жидкость. Противомикробное средство, для смазывания слизистых оболочки ртаи при всяких простудных, вирусных и хронических болячках. Продается в аптеках.
|
Sunlike |
Відчитуюсь за наш абсцес В малечі часто червоніло горло, та й походивши до лікарів, ми вирішили його зняти, так нам порадила досвідчена лор-лікарка. Мовляв молоді за це братись не хочуть, але треба, навіщо дитині цей гній, ще й він в розмірі збільшився. Тримала медсестра і я, крові і гною було трохи... Замазала йодом. Після завтра йдемо на перевірку.
|
Sunlike |
Дівчата відчитуюсь. Можливо комусь згодиться. Після того в нас виріс новий абсцес, його знову вирвали І аж тоді нам порадили перевіритись на стафілокок. Виявилось є золотистий, але то вже окрема тема. Ото знайте якщо довго хворіє горло причиною може бути стафілокок. Його вже виводим місяць і безрезультатно.
|
ЛисаАлиса |
О, Sunlike, я вам с малышом сочувствую!
|
kitsunia81 |
Sunlike выздоравливайте что эти вы разболелись. То то и с форума ты пропадаешь надолго.
|
Sunlike |
Так розхворілись всі і у всіх горло. В старшого фарингіт... Часу нуль.(А за форумом скучилась...)
|
kievlyanka |
Я ребенку покупала сначала ингалипт - спрей для горла, сейчас купила ему хлорофилипт, ему больше нравится, даже спокойно дает пшыкать. А вообще хорошо помогает для более взрослых полоскание чесноком, просто выдавить и размешать с теплой водой.
|
Sunlike |
В передачі Комаровського бачила, що дітям не можна тривалий час мазати горло розчином Люголя. Тому що щитовидка ще не зовсім сформована і надлишок йоду може призвести до її захворювань. А лікарі говорять,що він цілком безпечний.
|
kitsunia81 |
Цитата | В передачі Комаровського |
Комаровский вообще молодец. Интересно какие цены чтобы попасть к нему на прием например в его клинике? А вообще он дельные советы дает, я на выходных как то чудом попала на его передачу, так верите слушала от начала до конца как завоороженная. Как он просто и доступно все объясняет при этом не просто языком потрепать а именно на примерах и с доводами Цитата | Я ребенку покупала сначала ингалипт - спрей для горла |
и я покупаю его и себе и ребенку. Читала что спреи для маленьких деток до 2 лет применять с особой осторожностью, чтоб не возникло спазма. А так спрей вообще очень удобно, мой разбойник абсолютно не боится если приходится побрызгать горло
|
Cвета |
Мы тоже частенько покупаем ингалипт!!!Выручал не один раз дочурке нравится брызгать)))Особо не боиться и никаких проблем!!!
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|