Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

> Еда для двоих
kitsunia81
Существует много мнений по поводу рациона кормящей мамы. Врачи строго запрещают маме пить коровье молоко, кофе, кушать шоколад, некоторые овощи и фрукты. Мамы, а как было у вас? Как вы считаете нужно ли полностью отказывать себе в некоторых продуктах или все же можно в нормальных пределах кушать все? И как вам мифы, что мама должна питаться за двоих, что чем больше мама пьет жидкости, тем больше у нее будет молока? Поделитесь своими взглядами smile.gif
olya
Я до полгода кормления соблюдала все ограничения(у нас были проблемы с жывотиком),а дальше по-чучуть в не больших дозах начала в свой рацион вводить нормальную еду.И для меня фраза кушать за двоих,значила кушать для двоих.
oliana
Я під час вагітності харчувалась, як і завжди. Ніяких обмежень - діти вже в утробі знають, чого вони хочуть. Наприклад з старшим мене просто завжди хотілось шашликів і чогось гострого з часничком. До останнього дня вагітності на шашликах сиділаsmile.gif
А от в подружок багатьох, які себе обмежували, діти не їдять тих продуктів. яких мам не їла під час вагітностіsad.gif Йдуть в садік - і не їдять половину раціонуsad.gif
Стосовно їди за двох - я обємів їди не збільшувала, я не думаю, що важлива кількість їжі. Думаю, важливіше, що їсти.
Те ж саме в час годування грудьми.
kitsunia81
Цитата
що важлива кількість їжі. Думаю, важливіше, що їсти.

это правильно.
Цитата
Я під час вагітності харчувалась, як і завжди. Ніяких обмежень - діти вже в утробі знають, чого вони хочуть.

у меня тот же опыт
oliana
kitsunia81 cheers.gif
Я під час вагітності і першої і особливо другої дуже погладшала, при чому ще в той час, коли навіть і не знала що вагтні. Потім лікарка пояснює, що це особливість мого гормонального фону. Не їла я більше, ніж завжди! Ні мучного, ні солодкого blink.gif
Але тоді ж лікарка додала, що в радянські часи мене б садили на дієту. Вона сама таої совкової закалки, я сама чула, як вона якусь вагітну там напрягала: що ж ти так поправилась? треба на дієту сісти - гречка, овочі і фрукти, кусочок відварного мяска, чай без цукру...
Не знаю чи правильно це, але веду до того, що і від ілкарів ніколи не чула про харчування "за двох"
tetiva
У меня во время беременности был такой токсикоз! А когда он закончился началась жуткая изжога! Так что я практически ничего не ела. Но набрала 20! кг. И сынок родился 4,5 кг, при моем-то росте и весе! Тупые врачи говорили - раскормила. А нормальные врачи говорили - это гормоны. Родила - все ушло. А диету пришлось соблюдать целых шесть месяцев. До этого времени я даже прикорм не вводила. Потому что нам в роддоме стаффилококк подарили sad.gif
oliana
В мене аткож перший 3.400, а другий - 4 кг. Казала одна медсестра - розгодувала, а я всіх переконую, що інчого не розгодувала, це може навтіь чолвоік підтвердити,я кий знає, що я хліба не люблю і солодкого,і лишній кусок в рот не засуну. А тут те саме: поменше мучного і солодкого... Та куди ж поменше, якщо не їм зовсім?!
Часто трапляється так, що худюща жінка народжує такого богатиря, що всі дивуютьсЯ, а буває, що жінка така повна, що і вагітності не видно, народить таку крихітку... Це все генетично закладено - хоч іш, хоч не їш.

Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!

ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома

РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок

Скидки и акции в магазинах Украины!