Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

> Ароматическая вода "вдохновение" (отзывы)
Admin
Здесь Вы можете оставить отзыв, замечание, задать вопрос о товаре Ароматическая вода "вдохновение"
oliana
Вигравши впереш можливість замовити собі подаруночок на 50 грн, замовила цю чудову водичку. Просто не знала, що це аткЕ, з чим їдять йогоsmile.gif
Довго крутила в руках, нюхала... І що я можу сказти? Я вражена! Запах - мій, тобто такий, якого я не відчуваю, який не дратує, приємний і ніжний. Кожного дня наливаю краплю води на долоні і хлопаю себе по щоках, як мужик після гоління -ваткою не получаєтьсяsmile.gif Не думала, що буде якийсь ефект - ви ж мені вже простіть. Але є - шкіра гладюсінька, щоки порумяніли. Словом, назву свою виправдовує. Гляну в дзеркало - задоволена, і натхненна!
blackkitty
oliana, если есть пульверизатор из под косметического продукта, попробуй его приспособить под эту воду или любую другую воду ЦА. Так вода намного эффективнее по лицу распределяется и не растягивается кожа лица, как при нанесении ваткой
oliana
blackkitty, я відразу дивлячись на фото думала, що це і є спрей. Але вдома роздивилась - і зясувала. що ваткою ніяк незручно dntknw.gif Пульвезаторів не маю, хіба такий, для вазонків, але це вже перебор, заставляти ванну причандалами для вазонківsmile.gif

Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!

ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома

РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок

Скидки и акции в магазинах Украины!