Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> проект Без мандата
oliana
Дивилась з інтересом "Без мандата" - це напевне перша не вкрадена ідея з-за кордону. Бо ніде більше такого бардаку немає, як в нас. Спочатку думалось - толку з того, що ті депутати за тих чотири дні зроблять - вони повертаються у звичне русло і їм далі плювати на всіх. Але з іншого боку, нехай кожен депутат допоможе хоч одній сімї - і скільк добра з того буде!
Так що нехай роблять, нехай знімають, будемо сподіватись, що це наблизить "народних обранців" до народуsmile.gif
Екатерина
Цитата
Так що нехай роблять, нехай знімають, будемо сподіватись, що це наблизить "народних обранців" до народу

Дуже цього хотілося б! Але вони про народ подумають лише ці чотири дні, а потім спробують забути як дурний сон. Але ж всі наші депутати не відразу народилися в парламенському кріслі, багато з них вийшли з таких же сіл, як кажуть "из грязи в князи"
oliana
Екатерина, о, ви по-українськи заговорили rofl.gif Викликали в вас емоції ці мандати! Я з вами згідна - але те, що хоч видимість створюють - вже добре. Хай хоч кільком людям допоможуть, тим, хто посміливіший, і не боїться бути "ославленим" на цілу Україну. Ми ж переважно як - мовчимо собі, і тільки тихенько возмущаємось. А є ж люди, в яких вже просто терпцю не вистачає - ну і правильно. Як ця тьотка з передачі - вона там того депутатішку добре погнояла - в перший вечір виставила, щоб він мусор виніс rofl.gif
Екатерина
Цитата
Екатерина, о, ви по-українськи заговорили
blush.gif та є трошки
А взагалі-то чотри дні для них мало, от якби на місяць спочатку, та на зарплату десь 600 грн, як у багатьох в селі, ото б було шоу! Щоб він робив той депутат!
kitsunia81
oliana
Цитата
Екатерина, о, ви по-українськи заговорили
пропоную відкрити якусь тему(ще не знаю як назвати і про що вона буде) де спілкування тільки українською буде, так в цілях експерименту, пропонуйте smile.gif Без мандата я дивилася коли була Кужель і якийся молодий депутат, що попав в сім"ю з хворою на ДЦП дівчинкою і як він купив їх будинок, тільки щось мені не віриться, що то було за власні кошти куплене sad.gif , а Кужель така бойова баба, найбільше сподобалось як вона сало наминала. Та все це у них піар ті шоу, як тільки їм мандат повертають вони швиденько за речі і в готель та ресторан поїсти
oliana
Пятнична програма Без мандата залишила після себе якісь такі супеерчливі почутя. Ця ціла баба - Семененко, чи як її там, скупа, як не знати що! Взагалі не зрозуміла я в чому суть того, що вона пожила в тому гуртожитку, ніякої реальної допомоги, тільки придумала дитячу кімнату зробити.ю а як тільки гроші получила - зразу в готель змилась. Хч би реально - туалет людям зробила, чи душ. Тільки антипатію викликала. Хоч би вже ігрушок тим дітям в кімнату накупила, чи що?
kitsunia81
да они все в отель смываются, но вот в общаге и без нее можно было хлам повыноситиь и порядок навести, это от жильцов зависит. А вот помощи реально не было никакой, да я и смотрела невнимательно, может что упустила?
oliana
kitsunia81, я також так проглядала, з дітьми гралась, але подивилась від початку до кінця. Цей політик другий приїхав через місяць подивитись що і як, а вона вже не приїхала. Словом, скупа баба, нащо було брати участь? Повипендрювалась, типу "ой, да я ж така проста, як ви" і не витримала навіт чотири дні. Я б вже потерпіла, щоб так тих людей не ображати - вони ж там все життя живуть!
Alesya
Если они помогли реально хоть одной семье, то пускай еще передачи делают. Да и нашим депутатам не помешает с небес на землю спуститься.
kievlyanka
Помогают, больше или меньше но не которые действительно помогают, мне понравилась передача где была семья пенсионер дедушка и молодой парень инвалид, как делали не помню точно как называется спуск для инвалидов.

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!