Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
проект Без мандата
oliana |
Дивилась з інтересом "Без мандата" - це напевне перша не вкрадена ідея з-за кордону. Бо ніде більше такого бардаку немає, як в нас. Спочатку думалось - толку з того, що ті депутати за тих чотири дні зроблять - вони повертаються у звичне русло і їм далі плювати на всіх. Але з іншого боку, нехай кожен депутат допоможе хоч одній сімї - і скільк добра з того буде! Так що нехай роблять, нехай знімають, будемо сподіватись, що це наблизить "народних обранців" до народу
|
Екатерина |
Цитата | Так що нехай роблять, нехай знімають, будемо сподіватись, що це наблизить "народних обранців" до народу |
Дуже цього хотілося б! Але вони про народ подумають лише ці чотири дні, а потім спробують забути як дурний сон. Але ж всі наші депутати не відразу народилися в парламенському кріслі, багато з них вийшли з таких же сіл, як кажуть "из грязи в князи"
|
oliana |
Екатерина, о, ви по-українськи заговорили Викликали в вас емоції ці мандати! Я з вами згідна - але те, що хоч видимість створюють - вже добре. Хай хоч кільком людям допоможуть, тим, хто посміливіший, і не боїться бути "ославленим" на цілу Україну. Ми ж переважно як - мовчимо собі, і тільки тихенько возмущаємось. А є ж люди, в яких вже просто терпцю не вистачає - ну і правильно. Як ця тьотка з передачі - вона там того депутатішку добре погнояла - в перший вечір виставила, щоб він мусор виніс
|
Екатерина |
Цитата | Екатерина, о, ви по-українськи заговорили |
та є трошки А взагалі-то чотри дні для них мало, от якби на місяць спочатку, та на зарплату десь 600 грн, як у багатьох в селі, ото б було шоу! Щоб він робив той депутат!
|
kitsunia81 |
oliana
Цитата | Екатерина, о, ви по-українськи заговорили |
пропоную відкрити якусь тему(ще не знаю як назвати і про що вона буде) де спілкування тільки українською буде, так в цілях експерименту, пропонуйте Без мандата я дивилася коли була Кужель і якийся молодий депутат, що попав в сім"ю з хворою на ДЦП дівчинкою і як він купив їх будинок, тільки щось мені не віриться, що то було за власні кошти куплене , а Кужель така бойова баба, найбільше сподобалось як вона сало наминала. Та все це у них піар ті шоу, як тільки їм мандат повертають вони швиденько за речі і в готель та ресторан поїсти
|
oliana |
Пятнична програма Без мандата залишила після себе якісь такі супеерчливі почутя. Ця ціла баба - Семененко, чи як її там, скупа, як не знати що! Взагалі не зрозуміла я в чому суть того, що вона пожила в тому гуртожитку, ніякої реальної допомоги, тільки придумала дитячу кімнату зробити.ю а як тільки гроші получила - зразу в готель змилась. Хч би реально - туалет людям зробила, чи душ. Тільки антипатію викликала. Хоч би вже ігрушок тим дітям в кімнату накупила, чи що?
|
kitsunia81 |
да они все в отель смываются, но вот в общаге и без нее можно было хлам повыноситиь и порядок навести, это от жильцов зависит. А вот помощи реально не было никакой, да я и смотрела невнимательно, может что упустила?
|
oliana |
kitsunia81, я також так проглядала, з дітьми гралась, але подивилась від початку до кінця. Цей політик другий приїхав через місяць подивитись що і як, а вона вже не приїхала. Словом, скупа баба, нащо було брати участь? Повипендрювалась, типу "ой, да я ж така проста, як ви" і не витримала навіт чотири дні. Я б вже потерпіла, щоб так тих людей не ображати - вони ж там все життя живуть!
|
Alesya |
Если они помогли реально хоть одной семье, то пускай еще передачи делают. Да и нашим депутатам не помешает с небес на землю спуститься.
|
kievlyanka |
Помогают, больше или меньше но не которые действительно помогают, мне понравилась передача где была семья пенсионер дедушка и молодой парень инвалид, как делали не помню точно как называется спуск для инвалидов.
|
Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|