Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.
|
Подруга и муж
oliana |
Пригадую, моя сестра двоюрідна такі коники показувала. Я була вагітна, девятий місяць, серпень. Ну само-собою - як корова, ледве лазила. А вона весь час в коротесеньких шортиках, в маєчці, яка взагалі не зрозуміло нащо одягнута, і вічно так все облаштовувала, щоб в нас переночувати. Постійнотам десь щось підкотить, то нахилиться, то з ванни вийшла в рушнику. Хто був вагітним - той розуміє, як себе почуває вагітна жінка ва такій ситуації...  Чоловік сказав, що нехай ця С більше тут не зявляється, бо вже тошнить від неї  Ну вона звичайно заходить, все ж сестра, але я рада, що мій чоловік сам присік її фліртування, і сказав, щоб я якось з нею відносини трохи послабила.
|
Polinka |
Может сестра просто острых ощущений захотела, поприкалываться, а не соблазнить? Не чужой же человек чтоб вредить беременной сестре.
|
oliana |
Ну, вона в мене така специфічна. Візуально - в нас стосунки нормальні. Але є стійке відчуття, що вона моє життя хоче прожити, і хоче бути мною. Те що називається, косить під мене. Це дратує. Багато ситуацй можна навести, але інші подружки так себе не ведуть. І я впевнена, що між ними нічого не було з моїм чоловіком. Але в неї і серйозних намірів на нього не було. Просто вона так липне до всіх одружених чоловіків, до викладачів, до розлучених. От виходить аміж за мужика на 15 років старшого, і розлученого, який має дитину. А йї то всього 22 роки. Коротше, є в неї заскоки
|
Polinka |
А, ну есть такие люди, которым хочется того, что есть у других. Получит - может охладеть и захотеть еще чего-нибудь.
|
oliana |
Так вона не конкретно мого чоловіка хоче, а просто сам факт - щоб продемонструвати, ніби вона чимось краща за мене. Була б вона розумнішою - то може б їй це і вдалось. А так - вона собі думає, що вона краща за чиїхсь дружин, а насправді нею тупо користуються
|
natalia_emss |
это просто тип женщин такой есть -самодурочки) они думаю, что Самые умные, самые красивые, самые самые и при любом удобном случае начинают умничать и показывать своё якобы превосходство, таких нужно просто сразу ставить на место! Терпеть вот таких не могу, у меня знакомая все время себя так ведет, вот вроде бы нормальная и все хорошо, но стоит только кому то третьему в нашу компанию попасть и все она начинает себя мнить самой сведующей и считает, что в праве делать ккие то замечания или, что хуже, пытается унизив меня себя возвысить. Это дело я поняла сразу и стоит ей только что либо такое "Сумничать" получает отпор по полной!!! потом еще и обижается. мол я ее обидила... я с ней стараюсь не общаться, вот!
|
oliana |
natalia_emss, І правильно, що обмежили своє спілкування з цією дамою. Мені важче, бо ж все ж сестра, і якось це все треба пояснювати родичам, ми живемо з нею в одному місті, то всі родичі мене завжди перепитують, як вона там. Думаю, і її про мене питають. Звичайно, нічого поганого казати не хочеться, тому власне до неї не дзвоню, якщо раптом дзвонить вона - розмовляю, а в гості не запрошую Також страшно не люблю таких жінок, та яка ж вона ще жінка? В такому віці їй ще важко зрозуміти, що чоловіка можна мати не лише з ним переспавши, чи коли механічно подразнюєш його мозок корткими спідничками, глибоким декольте, і вульгарною поведінкою
|
natalia_emss |
oliana, да вам тяжелее, родственники это такие товарищи, от которых ниуда не денешься, но дозировтаь их можно!!! Нечего ходить сверкать голыми телесами при чужих мужьях, за такое вообще нужно строго отчитывать!
|
olya |
oliana,а ты как бы в шутку, но напрямую говори такие вещи,очень помагает.Например,ты сегодня так виглядиш ,смотри а то мой муж тебя поимеет,и при этом мило улыбайся.
|
kitsunia81 |
Цитата | ты сегодня так виглядиш ,смотри а то мой муж тебя поимеет,и при этом мило улыбайся. |
|
Polinka |
А лучше если бы муж что-нибудь сказал чтоб дать понять, что ему ее прелести не нравятся, не в его вкусе. Остыла бы мигом.
|
natalia_emss |
на стойную например -что кости не прельщают)) на полненькую, что любит худых)) а уж если еще с каким нибудь ехидством, так вообще тогда она забудет дорогу к вам в дом)
Это сообщение отредактировал Admin - 28.07.2010 - 18:47
|
olya |
Цитата | А лучше если бы муж что-нибудь сказал чтоб дать понять, что ему ее прелести не нравятся, не в его вкусе. Остыла бы мигом. |
А это да, у меня муж может выдать:"девочка,а может тебя покормить."
|
An4ik |
olya  правильно,так их,кто липнет к женатым мужикам
|
tetiva |
Есть такая категория женщин - им надо чужое. Это срабатывают глубокие внутренние комплексы. Такие вещи нужно сразу пресекать, самым жестким способом. Обычно такие особы имеют свойство делать из себя жертву, да еще и приврут для убедительности и слезу для родственников пустят. И если сразу не пресечь, то она, как ребенок маленький будет добиваться своего любыми путями. Так что гнать в шею! А мужу респект!
|
oliana |
tetiva, згідна на всі 100! А дівчатам дякую за рекомендації, і справді, чого нема через якихсь ідіоток нерви собі псувати. Я чомусь дуже погано ставлюсь до дівчат чи жінок, які липнуть до одружених чоловіків. І їм буває навіть побарабану, що поруч дружина, чи її немає. Це аж бісить, я навіть коли мене не стосується, ставлю таких на місце, правда трохи пожорсткіше. А ще в мене після таких випадків ставлення до сімей, де дружина вагітна кардинально змінилось. Бо вагітній жінці потрібно що? Тільки підтримка. Тому ніколи не вдягаюсь відверто, словом беру щось дуже скромне і закритем - уявляю, як це може розізлити вагітну жінку, навіть якщо чолвоік невзначай собі зиркне якось не так
|

Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!
|
|