Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

> Подруга и муж
oliana
Пригадую, моя сестра двоюрідна такі коники показувала. Я була вагітна, девятий місяць, серпень. Ну само-собою - як корова, ледве лазила. А вона весь час в коротесеньких шортиках, в маєчці, яка взагалі не зрозуміло нащо одягнута, і вічно так все облаштовувала, щоб в нас переночувати. Постійнотам десь щось підкотить, то нахилиться, то з ванни вийшла в рушнику. Хто був вагітним - той розуміє, як себе почуває вагітна жінка ва такій ситуації...sad.gif
Чоловік сказав, що нехай ця С більше тут не зявляється, бо вже тошнить від неїsmile.gif
Ну вона звичайно заходить, все ж сестра, але я рада, що мій чоловік сам присік її фліртування, і сказав, щоб я якось з нею відносини трохи послабила.
Polinka
Может сестра просто острых ощущений захотела, поприкалываться, а не соблазнить? Не чужой же человек чтоб вредить беременной сестре.
oliana
Ну, вона в мене така специфічна. Візуально - в нас стосунки нормальні. Але є стійке відчуття, що вона моє життя хоче прожити, і хоче бути мною. Те що називається, косить під мене. Це дратує.
Багато ситуацй можна навести, але інші подружки так себе не ведуть. І я впевнена, що між ними нічого не було з моїм чоловіком. Але в неї і серйозних намірів на нього не було. Просто вона так липне до всіх одружених чоловіків, до викладачів, до розлучених. От виходить аміж за мужика на 15 років старшого, і розлученого, який має дитину. А йї то всього 22 роки. Коротше, є в неї заскокиsmile.gif
Polinka
А, ну есть такие люди, которым хочется того, что есть у других. Получит - может охладеть и захотеть еще чего-нибудь. smile.gif
oliana
Так вона не конкретно мого чоловіка хоче, а просто сам факт - щоб продемонструвати, ніби вона чимось краща за мене. Була б вона розумнішою - то може б їй це і вдалось. А так - вона собі думає, що вона краща за чиїхсь дружин, а насправді нею тупо користуються swoon.gif
natalia_emss
это просто тип женщин такой есть -самодурочки) они думаю, что Самые умные, самые красивые, самые самые и при любом удобном случае начинают умничать и показывать своё якобы превосходство, таких нужно просто сразу ставить на место! Терпеть вот таких не могу, у меня знакомая все время себя так ведет, вот вроде бы нормальная и все хорошо, но стоит только кому то третьему в нашу компанию попасть и все она начинает себя мнить самой сведующей и считает, что в праве делать ккие то замечания или, что хуже, пытается унизив меня себя возвысить. Это дело я поняла сразу и стоит ей только что либо такое "Сумничать" получает отпор по полной!!! потом еще и обижается. мол я ее обидила... я с ней стараюсь не общаться, вот!
oliana
natalia_emss, І правильно, що обмежили своє спілкування з цією дамою. Мені важче, бо ж все ж сестра, і якось це все треба пояснювати родичам, ми живемо з нею в одному місті, то всі родичі мене завжди перепитують, як вона там. Думаю, і її про мене питають.
Звичайно, нічого поганого казати не хочеться, тому власне до неї не дзвоню, якщо раптом дзвонить вона - розмовляю, а в гості не запрошуюsmile.gif
Також страшно не люблю таких жінок, та яка ж вона ще жінка? В такому віці їй ще важко зрозуміти, що чоловіка можна мати не лише з ним переспавши, чи коли механічно подразнюєш його мозок корткими спідничками, глибоким декольте, і вульгарною поведінкоюsmile.gif
natalia_emss
oliana, да вам тяжелее, родственники это такие товарищи, от которых ниуда не денешься, но дозировтаь их можно!!! Нечего ходить сверкать голыми телесами при чужих мужьях, за такое вообще нужно строго отчитывать! shock.gif
olya
oliana,а ты как бы в шутку, но напрямую говори такие вещи,очень помагает.Например,ты сегодня так виглядиш ,смотри а то мой муж тебя поимеет,и при этом мило улыбайся.
kitsunia81
Цитата
ты сегодня так виглядиш ,смотри а то мой муж тебя поимеет,и при этом мило улыбайся.

я под столом rofl.gif rofl.gif rofl.gif
а ведь и действительно так можно проблему разрешить clap.gif
Polinka
А лучше если бы муж что-нибудь сказал чтоб дать понять, что ему ее прелести не нравятся, не в его вкусе. Остыла бы мигом. smile.gif
natalia_emss
на стойную например -что кости не прельщают)) на полненькую, что любит худых)) а уж если еще с каким нибудь ехидством, так вообще тогда она забудет дорогу к вам в дом)

Это сообщение отредактировал Admin - 28.07.2010 - 18:47
olya
Цитата
А лучше если бы муж что-нибудь сказал чтоб дать понять, что ему ее прелести не нравятся, не в его вкусе. Остыла бы мигом.
А это да, у меня муж может выдать:"девочка,а может тебя покормить."
An4ik
olya
mosking.gif правильно,так их,кто липнет к женатым мужикам
tetiva
Есть такая категория женщин - им надо чужое. Это срабатывают глубокие внутренние комплексы. Такие вещи нужно сразу пресекать, самым жестким способом. Обычно такие особы имеют свойство делать из себя жертву, да еще и приврут для убедительности и слезу для родственников пустят. И если сразу не пресечь, то она, как ребенок маленький будет добиваться своего любыми путями. Так что гнать в шею! А мужу респект! thumbup.gif
oliana
tetiva, згідна на всі 100! А дівчатам дякую за рекомендації, і справді, чого нема через якихсь ідіоток нерви собі псувати. Я чомусь дуже погано ставлюсь до дівчат чи жінок, які липнуть до одружених чоловіків. І їм буває навіть побарабану, що поруч дружина, чи її немає. Це аж бісить, я навіть коли мене не стосується, ставлю таких на місце, правда трохи пожорсткіше. А ще в мене після таких випадків ставлення до сімей, де дружина вагітна кардинально змінилось. Бо вагітній жінці потрібно що? Тільки підтримка. Тому ніколи не вдягаюсь відверто, словом беру щось дуже скромне і закритем - уявляю, як це може розізлити вагітну жінку, навіть якщо чолвоік невзначай собі зиркне якось не такsmile.gif

Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!

ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома

РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок

Скидки и акции в магазинах Украины!